Fotografije domova poznatih osoba često su pravi odmor za oči. Iako nemamo tako velike nekretnine niti financijsku situaciju koja bi nam omogućila život u takvoj raskoši, to ne znači da ne možemo uživati u pogledu na njihove interijere.

Galerija Marion Cotillard Kate Upton Cindy Crawford +7 Kuhinjski otok u vili Cindy Crawford u Beverly Hillsu

Uostalom, upravo to može biti dobra inspiracija za (pre)uređenje našeg životnog prostora. Primjerice, ako trenutno razmišljate o tome kako u svoju kuhinju uklopiti otok, možda vas upravo primjerci iz domova slavnih dama usmjere prema otoku kakav želite.

Kaže se da je kuhinja srce svakog doma, a srce mnogih kuhinja je otok. On je san mnogih žena i trenutno najpopularnijih stavki u uređenju kuhinje. Može u potpunosti transformirati izgled prostora, a nezamjenjiv je po pitanju pohranjivanja kuhinjskih potrepština. Otok je funkcionalan dodatak kuhinji, a ne samo ukras.

Osim toga, savršen je poligon za okupljanje i druženje, razgovor uz čašu vina ili nadgledanje majstora kuhinje u akciji.

Pregršt mjesta za druženje uz otok definitivno ima Jennifer Lopez. Na njezinom popisu nekretnina nalazi se i vila u Bel Airu, rezidencijalnoj losanđeleskoj četvrti u kojoj žive brojne američke zvijezde.

Njezina vila ima čak tri kuhinje, jednu glavnu, zatim gostinjsku kuhinju i naposljetku kuhinju za pomoćno osoblje.

Glavna kuhinja u vili Jennifer Lopez Glavna kuhinja u vili Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Predivna glavna kuhinja ima dugačak i uzak bijeli otok s mramornom površinom i četiri sjedeća mjesta.

Ništa manje lijepa nije ni gostinjska kuhinja s pripadajućim otokom koji je zatvoren i nema mjesta za sjedenje, ali zato ima i više nego dovoljno mjesta za kuhinjske potrepštine zahvaljujući ugrađenim ormarićima.

Zavirite u galeriju i razgledajte još kuhinjskim otoka u domovima slavnih dama.

Gostinjska kuhinja u vili Jennifer Lopez Gostinjska kuhinja u vili Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju