Koliko ste se puta iznervirali prije posla jer se niste mogli odlučiti što ćete taj dan odjenuti? Upravo se to redovito događalo Matildi Kahl i zbog toga se odlučila na drastičan modni potez

Matilda Kahl živi u New Yorku i radi kao umjetnička direktorica u marketinškoj firmi. Iako na poslu ima potpunu slobodu što se tiče odijevanja, ipak se svakodnevno 'nervirala' prilikom odabira odjeće.

Je li ovo previše formalno? Ekstravagantno? Ili je haljina prekratka? Čim bih nešto odabrala, odmah sam to preispitivala, napisala je Matilda za Harper's Bazaar. Nakon jednog posebno neodlučnog ponedjeljka kada je kasnila na sastanak i u ured 'uletjela' s naopačke navučenim puloverom, odlučila je stati na kraj svojim jutarnjim modnim katastrofama.

Iako je na račun svog striktnog 'dress codea' od kolega dobila puno čudnih komentara, Matilda kaže da je sretna i zadovoljna.

Shvatila je da joj treba radna 'uniforma' koju će 5 dana u tjednu nositi na posao pa je pažljivo osmislila svoj poslovni 'look' - bijela košulja, crne hlače i crni blejzer. Kupila je 15 komada istih bijelih košulja, nekoliko pari crnih hlača i blejzera i započela svoj eksperiment. Kombinacija koja istodobno izgleda ležerno i elegantno lako se prilagodi svim poslovnim prilikama pa joj je Matilda vjerna već 3 godine tj. zadnjih 800 radnih dana.

Iako je na račun svog striktnog 'dress codea' od kolega dobila puno čudnih komentara, Matilda kaže da je sretna i zadovoljna.

Uštedjela sam si sate koje bih potrošila na razmišljanje o odjeći. Ove crne hlače i bijele košulje svakodnevno me podsjećaju da sada imam kontrolu. Osjećam se sjajno i uopće ne razmišljam o tome što nosim na sebi, zaključila je Matilda. 

 

A photo posted by Matilda Kahl (@lilltrill) on

 

A photo posted by Matilda Kahl (@lilltrill) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju