Pokazati tijelo u kupaćem kostimu ili bikiniju za mnoge je žene nelagodno iskustvo. Lanac robnih trgovina Target odlučio je tome stati na kraj u kampanji kojom se žene potiče da toplije vrijeme koje stiže prihvate s više samopouzdanja i da u njemu maksimalno uživaju ne skrivajući se ispod odjeće i ne bojeći se skinuti u kupaći kostim

Lanac robnih trgovina Target skori početak proljeća slavi s kampanjom koja slavi ženska tijela u kupaćim kostimima – tijela svih oblika i veličina.

Pokazati tijelo u kupaćem kostimu ili bikiniju za mnoge je žene nelagodno iskustvo. Lanac robnih trgovina Target odlučio je tome stati na kraj

Krilatica kampanje je #NOFOMO ('no fear of missing out, hrvatski prijevod 'bez straha od propuštanja') žene želi potaknuti upravo na to – da zbog straha od pokazivanja tijela ne propuste uživati u životu, da odbace sve nesigurnosti i da prožive svoju najbolju sezonu bikinija do sada.

 

A photo posted by Target Style (@targetstyle) on


Target ohrabruje žene da objavljuju svoje fotografije u kupaćim kostimima s hashtagom #NOFOMO i da polože #NOFOMO zavjet – obećanje da će izaći u svijet umjesto da im nepouzdanje u izgled vlastitog tijela pokvari uživanje pod suncem. Žene su se, naravno, odazvale u velikom broju, a neke blogerice osvrnule su se i na to da i žene koje se čine samopouzdanima i za koje smo uvjereni da se osjećaju dobro u vlastitoj koži, može mučiti nesigurnost u vlastiti izgled.

Zbog svega toga vrlo je važno stvoriti zabavan i pozitivan pristup sezoni kupaćih kostima umjesto da se grozimo toga doba godine.
 

 

A photo posted by Deidre Miller (@deidreemme) on

 

 

A photo posted by Lauren Dix (@fizzandfrosting) on

 

 

A photo posted by Target Style (@targetstyle) on

 

 

 

A photo posted by STYLE&CURVE MAG (@styleandcurve) on

 

 

A photo posted by Carly Manning (@carlymanning10) on

 
Trenerica fitnesa Molly Galbraith odlučila je da se neće opterećivati time što drugi ljudi misle o njenom tijelu. Na Facebooku objavila je svoju fotografiju u bikiniju i uz nju moćan komentar. Pogledajte kako izgleda tijelo za 94.300 lajkova.

I glumica Nina Dobrev odbija gladovati kako bi bila mršava jer to, kaže Nina, nije njen đir. Pogledajte kako izgleda zdravo Ninino tijelo u bikiniju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju