Za pjevačicu Severinu Kojić ljetne su radosti počele, što uključuje i osvježavanje u vodi od visokih temperatura. Severina je uskočila u kupaći kostim i skočila u bazen, a impresivnu fotografiju objavila je na svom Instagramu.

Za uživanje u ljetnim guštima Severina je izabrala jednodijelni kupaći kostim s motivom američke zastave. Kupaći kostim istaknuo je fenomenalnu liniju 46-godišnje zvijezde, a njezini obožavatelji slažu se da ima figuru upola mlađe žene. Severinina besprijekorna figura pravi je poticaj za tjelovježbu i zdravu prehranu.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Meni upravo prisjela čokolada, od sutra sam disciplinirana, komentirala je Irena fotografiju koju je Severina objavila na Instagramu.

 

Da je u odličnoj fizičkoj formi, hrvatska pjevačica pokazala je i savršenim skokom u vodu kakvog se ne bi posramile ni profesionalne plivačice.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Po uzoru na Severinu, pronašli smo jednodijelni kupaći kostim s motivom američke zastave brenda WenMei koji dolazi u jednoj veličini koja odgovara brojevima od XS do M, a kupiti se može na Amazonu za 128 kuna. Ovaj model kupaćeg kostima visoko je rezan, što noge vizualno čini dužima i vitkijima.

WenMei, kupaći kostim (Amazon), 128 kn WenMei, kupaći kostim (Amazon), 128 kn Foto: www.amazon.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju