Jennifer Lopez definitivna je kraljica selfie fotografija što je po tko zna koji puta potvrdila na svom Instagram profilu. J.Lo se fotografirala u jednodijelnom kupaćem kostimu i oduševila svoje fanove

Iako tijekom noći vrijedno odrađuje nastupe u sklopu turneje u Las Vegasu, dnevni odmor Jennifer Lopez koristi za maksimalno uživanje.

J.Lo svoje je trenutke odmora abilježila na svom Instagram profilu, napravivši vrlo zavodljivu selfie fotografiju

Popularna pjevačica svoje je trenutke odmora uz bazen zabilježila na svom Instagram profilu, napravivši vrlo zavodljivu selfie fotografiju.

Jennifer se fotografirala u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu sa zlatnim remenom oko struka. Atraktivan kostim krasi zlatni remen oko struka, ali i duboki i naglašeni dekoltea koji je sezao gotovo do pupka.

Preplanula zvijezda glamurozni je look za plažu začinila crvenim ružem i crnim sunčanim naočalama sa zlatnim detaljima, a dugu je kosu podigla u visoku punđu.

 

By the pool for my girlie Tera's Bday!! #familia #lasvegas #AllIHave

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez trenutno vrijeme provodi u Las Vegasu gdje nastupa u sklopu turneje. A da  joj čari grada koji nikada ne spava itekako odgovaraju dokazala je fotografijama na kojima zadovoljno pozira u ljetnom bikini izdanju koje laska njezinoj besprijekornoj i ženstvenoj figuri.

U galeriji fotografija donosimo najzanimljivija zavodljiva izdanja Jennifer Lopez.

 

Love this chick @jlo #draisbeachclub #jlo #jlovegas #carnivaldelsol #allihave

A photo posted by Tera Perez (@teraperez) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju