Neke dame jedva dočekaju ljeto kako bi na suncu postigle preplanulu put, ali mnogo je onih koje se od sunca skrivaju s dobrim razlogom. Žene koje imaju blijedu put moraju se pažljivo izlagati suncu. Naravno, to pravilo vrijedi za sve, ali pogotovo za njih jer je njihova koža znatno osjetljivija i teže podnosi štetne sunčeve zrake.

Galerija Bershka, 99,90 kn Stradivarius, donji dio 79,99 kn, gornji dio 99,99 kn Reserved, donji dio 79,99 kn, gornji dio 99,99 kn +6 Pull & Bear, 159,90 kuna

Mnogo je onih koje čuvaju svoju kraljevsku put i ne zamaraju se preplanulošću, ali to ne znači da ne poklanjaju pažnju kupaćem kostimu koji nose na plaži.

Baš kao što postoje modeli badića koji najviše laskaju preplanuloj puti, tako postoje i oni koji će najbolje izgledati uz svijetlu ili blijedu put.

U čemu je tajna? U bojama koje će stvoriti najveći kontrast s vašom kožom.

Jednodijelni badić brenda Shein Jednodijelni kupaći kostimi: 15 modela badića iz novih kolekcija

Setovi s gaćicama visokog struka imaju puno obožavateljica Laskaju svim figurama: 12 kupaćih kostima s gaćicama visokog struka već od 84 kune

Ako imate blijedu put koju ne želite dodatno naglašavati, držite se podalje od bijelih i svijetlih kupaćih kostima. Tako će se pastelne nijanse stopiti s vama i biti gotovo neprimjetne, ali zato će tamnije i dublje nijanse izgledati sjajno.

H&M, 263 kn H&M, 263 kn (Foto: H&M)

Crna, mornarsko plava, tamnozelena, smaragdna, ljubičasta, crvena, smeđa… To su samo neke od boja koje će izgledati fantastično na vama. Također birajte i jarke nijanse te šarene uzorke.

U galeriji razgledajte modele kupaćih kostima u spomenutim bojama koje smo izdvojili za vas iz online trgovina raznih brendova.

C&A, 226 kn C&A, 226 kn (Foto: C&A)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju