Neke dame jedva dočekaju ljeto kako bi na suncu postigle preplanulu put, ali mnogo je onih koje se od sunca skrivaju s dobrim razlogom.

Galerija

Žene koje imaju blijedu put moraju se pažljivo izlagati suncu. Naravno, to pravilo vrijedi za sve, ali pogotovo za njih jer je njihova koža znatno osjetljivija i teže podnosi štetne sunčeve zrake.

Mnogo je onih koje čuvaju svoju kraljevsku put i ne zamaraju se preplanulošću, ali to ne znači da ne poklanjaju pažnju kupaćem kostimu koji nose na plaži.

Baš kao što postoje modeli badića koji najviše laskaju preplanuloj puti, tako postoje i oni koji će najbolje izgledati uz svijetlu ili blijedu put.

U čemu je tajna? U bojama koje će stvoriti najveći kontrast s vašom kožom.

Ako imate blijedu put, držite se podalje od svijetlih kupaćih kostima. Tako će se pastelne nijanse stopiti s vama i biti gotovo neprimjetne, ali zato će tamnije i dublje nijanse izgledati sjajno.

Yamamay, 449 kn
Yamamay, 449 kn (Foto: Yamamay)

Crna, mornarsko plava, tamnozelena, smaragdna, ljubičasta, crvena, smeđa… To su samo neke od boja koje će izgledati fantastično na vama. Birajte i jarke nijanse te šarene uzorke.

U galeriji razgledajte modele kupaćih kostima u spomenutim bojama koje smo izdvojili za vas iz web-trgovina raznih brendova.

Reserved, donji dio 79,90 kn, gordnji dio 99,90 kn
Reserved, donji dio 79,90 kn, gordnji dio 99,90 kn (Foto: Reserved)