Modni dizajneri iz Hrvatske okupili su se na jedinstvenom Moda.hr Pop-up Concept Storeu održanom u subotu u zagrebačkom Centru Cvjetni. Cilj projekta bio je omogućiti posjetiteljima da uživaju u prezentacijama hrvatskih modnih dizajnera i ekskluzivnom shoppingu modela iz aktualnih ovosezonskih kolekcija na jednom mjestu

Najbolji pokazatelj popularnosti hrvatskog modnog dizajna jest interes kupaca koji konstantno raste. No, nije uvijek jednostavno obići dizajnerske dućane i showroome, pronaći i izabrati onaj savršeni komad u kojemu ćete se osjećati fantastično.

Kako bi vam u tome pomogli, organiziran je Moda.hr Pop-up Concept Store na kojemu je svoj rad posjetiteljima predstavili sami dizajneri..
Koncipiran poput velike koncept trgovine s dizajnerskim kornerima u kojima autori sami prezentiraju vlastiti rad zainteresiranim posjetiteljima, Moda.hr Pop-up Concept Store zamišljen je kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima.

Poslovni prostor unutar Centra Cvjetni tom je prilikom postao jedinstveni pop up prostor po uzoru na slične projekte u svijetu u kojemu su među ostalima svoje kolekcije predstavili AD'sign by Ana Dorotić, BAGS by Kristina, BORŠA by Mala Radnja Dizajna, DORA, Fashion Disorder, Iva Karačić, Karaka design, Katarina Džale, LOVEMia, LUKABU, Manufraktura, Neha Neha i Pandora.

Također, sve posjetiteljice imale su priliku nabaviti i svoj primjerak najtraženijeg rokovnika za 2016. godinu – Ženskog rokovnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju