Opustite svoje tijelo i um čudesnom snagom badema iz Provanse. Stablo badema prepoznatljiv je simbol juga Francuske, a njegova nježna bijela krošnja podsjeća na oblak koji pleše na toplom povjetarcu.

 

L'OCCITANE je nevjerojatni plod badema, koji raste zaštićen unutar predivno meke, zelene ljuske, uspio pretvoriti u omiljenu Badem kolekciju.

OMILJENA KOLEKCIJA BADEM
L'OCCITANE obožava badem. Koristimo snagu tog učinkovitog, prirodnog sastojka kako bismo poboljšali izgled kože njegovim svojstvima učvršćivanja i zaglađivanja, potaknuli regeneraciju stanica kože, uklonili nepravilnosti i spriječili omraženo urastanje dlaka! Prepoznatljive bočice Bademovog ulja za tuširanje, Ulja za podatnu kožu i Bademovog koncentriranog mlijeka, već nas godinama uveseljavaju svojim divnim mirisima i svilenkastim teksturama.

NOVO - BADEMOV HRSKAVI MUESLI PILING ZA TIJELO
L'OCCITANE predstavlja slasnu novost za savršenu eksfolijaciju – piling za tijelo koji nalikuje žitaricama. Njegova prednost? Sami možete odrediti njegov intenzitet! Prirodna i biorazgradiva hrskava formula, s cijelim bademovim plodom i smeđim šećerom, obavijena je bademovim uljem. Možete ga koristiti samostalno za intenzivnu eksfolijaciju ili ga pomiješati s Bademovim uljem za tuširanje za ultraluksuzni piling!

ŠAMPON I BALZAM ZA KOSU BADEM
Pripremili smo posebno veselje za žene i muškarce diljem svijeta koji obožavaju kolekciju Badem - sada i vaša kosa može biti jednako njegovana i prožeta delikatnim slatkim notama badema! Ovaj intenzivno hidratantni duo, obogaćen hranjivim bademovim uljem, nježno čisti i hidratizira kosu, a dovoljno je nježan za svakodnevno korištenje.

NOVITETI STIŽU RUKU POD RUKU S NOVIM POGODNOSTIMA
Ove zamamne novitete pronađite na web trgovini www.loccitane.hr. Uz pojedinačna pakiranja, pronaći ćete i neodoljive promotivne komplete s ekskluzivnim poklonima za kupce. Prilikom svake kupnje na L’Occitane web trgovini očekuje vas mirisni poklon, a do 20. travnja uhvatite i popust na Bademovu i druge kreme za ruke – po njihovoj kvaliteti je brend L’Occitane zasluženo prepoznat u cijelom svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju