Veličanstvena ljepota mnogobrojnih latica božura uhvaćena je u novoj jedinstvenoj formuli za njegu lica koju otkriva L'Occitane ulje za čišćenje lica s laticama božura

Susret inovativne tehnologije i nevjerojatne prirode L’Occitane predstavlja inovaciju u području njege lica – ulje za čišćenje lica s laticama božura, koje utjelovljuje provansalsku baštinu i krije tajne iz prirode.

Po prvi put, L’Occitane je proizvod za njegu lica obogatio pravim laticama božura, a rezultat je zadivljujući: odličan izgled kože lica i učinkovito djelovanje.

Ulje s laticama božura učinkovito čisti kožu i savršeno uklanja nečistoće

U svibnju, kada je ljepota cvjetova božura na vrhuncu, baršunaste latice jarkih boja ručno se ubiru. Latice se suše metodom koja osigurava da svaka pojedina latica zadrži svoje prirodne kvalitete, a zatim se uranjaju u zlatno ulje i čuvaju u bočicama L’Occitane Ulja za čišćenje lica s laticama božura. Ova mješavina ružičastih latica i zlatnog ulja predivna je poslastica koja koži daruje svilenkastu, blistavu put i nježno uklanja sve nečistoće.

Osjetilno putovanje kroz Provansu L'Occitane

Ulje za čišćenje lica s laticama božura povest će vas na osjetilno putovanje kroz Provansu. Profinjena, nekomedogena formula učinkovito čisti kožu i savršeno uklanja nečistoće. Baršunasta tekstura ulja ostavlja kožu svilenkasto mekom i zdravog sjaja.

Zatvorite oči, uživajte u svježem, cvjetnom mirisu i mekoj teksturi koja nježno dira vašu kožu. Krenite na jedinstveno putovanje koje će vaš svakodnevni ritual čišćenja lica pretvoriti u pravu osjetilnu pustolovinu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju