Sinoć je Francuski paviljon, na jednu večer pretvoren u glamuroznu svemirsku platformu, s kojeg je lansirana posljednja inovacija koja nam dolazi iz L’Oréal Paris laboratorija – nova, Telescopic Lift maskara, koja stiže s ekskluzivnom četkicom dizajniranom za podizanje i uvijanje trepavica.

Galerija L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara +6 L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara

Na što mislimo kada kažemo da Telescopic Lift podiže trepavice na višu razinu?

Zahvaljujući dvostranoj četkici, koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, maskara pruža više učinaka u isto vrijeme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Složit ćete se, to je sve što želimo od maskare.

Dodatno, Telescopic Lift je pogodna kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktne leće.

Njena formula je obogaćena ceramidima, dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, a čini trepavice do čak pet milimetara duljim i pruža volumen do 36 sati.

Oči uokvirene gustim i dugim trepavicama sinonim su za ljepotu, a sve više žena u potrazi je za maskarom, koja ih neće iznevjeriti kada je u pitanju podizanje i izduživanje trepavica.

L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara (Foto: John Pavlish, Matej Jurčević)

Isprobavši novu Telescopic Lift maskaru 96 posto žena primjećuje da su im trepavice izduženije, 91 posto žena tvrdi da su im trepavice podignute, a 87 posto žena potvrđuje da maskara daje instant volumen trepavicama.

L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara (Foto: John Pavlish, Matej Jurčević)

Da bismo se pogledom u teleskop vinuli u neslućene visine, njime je potrebno znati ispravno rukovati, a da bismo svoje trepavice produžili za čak pet milimetara, potrebna su svega dva vrlo jednostavna koraka.

Prednjom, širokom stranom četkice nanosi se prvi sloj maskare, a zatim se bočnom, užom stranom četkice trepavice raščešljaju i izduže.

Dobra maskara najvažniji je predmet u kozmetičkoj torbici, naglašava oči, vizualno uklanja umor i licu uvijek doda dozu glamura, a Telescopic Lift maskara cijelu je priču o ljepoti ženskog pogleda podigla na sasvim novu razinu.

u to su se sinoć u Francuskom paviljonu uvjerile brojne poklonice brenda L’Oréal Paris među kojima su: Ida Prester, Eni Jurišić, Blair Lea, Nika Turković, Iva Lorens, Mia Negovetić, Nela Đinđić, Marko Cuccurin, Miach, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Mia Matić i brojni drugi.

  L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara Mia Negovetić (Foto: John Pavlish, Matej Jurčević)

L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara Sonja Kvesic (Foto: John Pavlish, Matej Jurčević)

L’Oréal Paris Telescopic Lift maskara Eni Jurišić (Foto: John Pavlish, Matej Jurčević)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju