“ La PIEL zna kako se slavi! Što se krije iza kulisa najsočnijeg eventa ovog ljeta? “

La PIEL…Što vam prvo padne na pamet? Za nas to je sinonim za ženstvenost, odvažnost, prirodne sastojke I inovativnost u svijetu kozmetike, La PIEL već godinama pronalazi riješenja kako stresne, užurbane dane pretvoriti u pravi mali spa trenutak unutar vlastitog doma te svima pruža osjećaj malih rituala radi kojih se osjećamo glamurozno, senzualno I sretno. Osim što su očekivanja visoka I u budućnosti, Lana je do sada već pokazala da jako dobro zna što žene veseli I što im treba da bi se osjećale dobro u svojoj koži, pritom pazeći da svi sastojci dobro utječu na organizam, hormone I zdravlje žena.

PR PR Foto: PR

Vrijeme leti kada se radi I zabavlja a iskrena želja da svojim korisnicima pruže samo najkvalitetnije sastojke I vrhunske formule dovela ih je do 5. Obljetnice njihovog predanog I uspješnog rada! Svima omiljeni brend proslavio je prošlog vikenda svoj veliki 5. Rođendan a o proslavi će se još jako dugo pričati.

Sve vrijednosti brenda prenesene su u rođendanski Juicy Summer Event koji se održao u predivnom prostoru Riverside Gardena, a svojim je uzvanicima La PIEL pružio nekoliko sati čiste zabave, fotogeničnih prizora I naravno, osjećaj zajedništva u ležernom druženju. Pravi hit bile su predimenzionirane društvene igre, a šećer za kraj bio je Lanin akustični nastup koji je sve podigao na noge I dao svoj završni “touch”.
Budite I vi dio Juicy atmosfere!

Rekordan broj novih proizvoda ovo ljeto; čak 12!

“3,2,1… #bestLaPIELsummerEver! počinjeeee! ”

I ptice na grani već znaju da La PIEL uvijek ima sočna iznenađenja, a oni niti ovoga puta nisu razočarali. La PIEL ovoga ljeta lansira niti manje niti više, nego 12 PROIZVODA!! Naziv samog eventa Juicy Summer već odaje pokoju tajnu o prvim novim proizvodima – to su JUICY OILS ulja za sunčanje i njegu kože tijela, a tamo smo ih imali prilike i isprobati. Od novih proizvoda stigle su i narukvice za umivanje, zip torbice, a za koji dan stiže još 7 novih proizvoda i dodataka za ljeto: torbe za plažu, šeširići i japanke u 3 boje.

Juicy Oils ulja u tri mirisa: naranča, ananas-limun i jagoda, odvode u paralelni svijet gdje sočno ljeto nikada ne prestaje a Vama će biti idealan suputnik za ljetne avanture, pijesak među prstima, ten za kojim se svi okreću i naravno, njegovanu kožu. Budite u niskom startu za #bestLaPIELsummerEver jer La PIEL ima sve alate da ovo ljeto bude najsočnije i najbolje do sada!

„La PIEL ima sve što je potrebno za trendi, sočno ljeto!

U La PIELU su ovoga ljeta na sve mislili! Sočne Juicy Oils moći ćete ponijeti bilo gdje sa sobom u trendi La PIEL torbi za plažu koju ćete moći pronaći samo u najvećim i odabranim poslovnicama Kauflanda. Uz torbu kombinirajte udobne japanke i bucket hat u čak tri boje za potpuni ljetni trendi look! Ljetna suradnja La PIEL x Kaufland ekskluzivno se nalazi na policama, a požurite li u najbližu poslovnicu pronaći ćete sve što Vam je potrebno za #bestLaPIELsummerEver.

Više od Juicy Summer atmosfere pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju