Jednostavna, ukusna i gotova u pet minuta, osvježavajuća salata s mortadelom prava je talijanska rapsodija u kojoj će vaši okusni pupoljci uživati.

Uz mortadelu, kraljicu među salamama koja je nekoć bila skuplja i od pršuta, vaša salata ne treba puno dodataka.

Sastojci:
   - 100 g skuhane tjestenine
   - 200 g San Giorgio mortadele Gavrilović
   - 1 crvena paprika
   - 1 žlica maslinovog ulja
   - 100 g kiselog vrhnja
   - 1 žlica senfa
   - 1 češnjak

Priprema:

Skuhajte tjesteninu i ostavite da se ohladi.

U međuvremenu narežite papriku i mortadelu s maslinom na kockice te usitnite češnjak. Pomiješajte ih s kiselim vrhnjem, senfom i maslinovim uljem.

U par minuta vaš je umak gotov i spreman da u njega ubacite tjesteninu.

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s „Gavrilović d.o.o..“ i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju