Postoji li uopće osoba koja se ne veseli tulipanima, nježnim cvjetovima koji nam između ostalog poručuju da se bliži proljeće? Ovaj cvijet jedan je od onih koji potiče osjećaj sreće i zadovoljstva pa s razlogom ima mjesto među omiljenim ukrasima u domu.

Galerija Tulipani neka vam budu inspiracija prilikom odabira laka za nokte Avon Pro Colour (Plum and Done), 16,65 kn Chanel Le Vernis (735 - Melody), 218 kn +4 Catrice (98 Holy Chic), 19,99 kn

Vaši tulipani sigurno vam izmame osmijeh na lice čim ih ugledate u vazi, a taj osjećaj možete zadržati i kad izađete iz kuće tako da tulipane presenete na vaše nokte.

Naime, ovaj cvijet dolazi u cijelom nizu boja od crvene, roze i žute pa sve do plave, narančaste i ljubičaste. Svaku tu boju moguće je onda vidjeti u različitim nijansama, od onih izraženijih do nježnijih, pastelnijih.

Radi se o proljetnim bojama koje će izgledati odlično i na noktima. Zato smo u našoj galeriji izdvojili lakove za nokte u bojama omiljenih tulipana.

Vrijeme je da tamne, zagasite nijanse na vašim noktima zamijenite pravim proljetnim bojama pa da i oni, uz tulipane u vazi, postanu nedovoljivi glasnici proljeće.

Essence Pretty Fast ( 01 Quick\'n Pink), 9,90 kn Essence Pretty Fast ( 01 Quick\'n Pink), 9,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju