Malo umjetnog svjetla u prostoriji može stvoriti baš poseban ambijent. Bilo da je zidna, stolna ili stropna, umjetna rasvjeta u našem domu stvara romantičnu atmosferu, a interijeru daje posebnu toplinu.

Galerija Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa +1 Etsy, 55 eura

Iako svi težimo prirodnom svjetlu, a najnoviji trendovi otvaraju prostorije i povezuju ih s eksterijerom, umjetno svjetlo baš je privlačno i podiže dojam u svakoj prostoriji.

Internetske trgovine prepune su raznih lampi koje izgledaju kao mala umjetnička djela. Veličina, oblika, boja i motiva ima onoliko koliko je dugačka i široka vaša mašta, a jednu baš posebnu lampu pronašli smo na Etsyju.

Cvjetna lampa s keramičkim podnožjem izgleda neodoljivo i realno, poput pravog mirisnog buketa koji stoji u baš lijepoj vazi. Na internetskoj trgovini ističu da je odličan izbor za minimalističke prostore i da ambijent čini ugodnim, toplim i romantičnim.

Lampa u obliku buketa Etsy, 55 eura (Foto: Etsy)

Ako planirate dragoj osobi pokloniti nešto posebno - buket koji svijetli, a nikada ne vene mogao bi biti pun pogodak. Lampa je izrađena od spužvaste gume, ručno je rađena i visoka je 25 centimetara, pa neće zauzimati puno prostora.

Sudeći po komentarima zadovoljnih korisnika, lampa u obliku ružičastog buketa super je izbor za dnevni boravak, dječju ili spavaću sobu, a traje dugo i vrlo je kvalitetna.

Lampa u obliku buketa Etsy, 55 eura (Foto: Etsy)

Fantastično! Sve, od usluge stranice do toga kako prikazuju svoje proizvode. Lampa je došla identična kao što je na fotografiji, a još sam dobila LED žarulju koja je uključena u cijenu. Naknadno sam vidjela da ima još boja, sljedeći put naručit ću plavu, komentirala je jedna zadovoljna korisnica.

Sve preporuke! Kupio sam ženi za godišnjicu braka ovu lampu i bila je oduševljena. Kvaliteta je puno bolja od očekivanog, a žena je bila jako sretna. Svaka čast trgovini Etsy, komentar je još jednog zadovoljnog korisnika.

Čarobne i šarene: Lampe iz Slavonskog Broda koje ime dijele s omiljenom dječjom junakinjom Iza Gita lampi i sjenila stoji Brođanka Gordana Ćosić - 2 Gita lampe i sjenila - 3 Gita lampe i sjenila - 5 +13 Iza Gita lampi i sjenila stoji Brođanka Gordana Ćosić - 5

Ako vam se svidjela efektna lampa, možete je pronaći na Etsyju, a za jednu treba izdvojiti oko 60 dolara, što je oko 55 eura, odnosno 422 kune.

Lampa u obliku buketa Etsy, 55 eura (Foto: Etsy)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju