Lana Jurčević trenutno se nalazi na turneji u Australiji. U ovom dijelu svijeta uskoro se očekuje kalendarski početak ljeta, pa lijepa hrvatska pjevačica prilagođava svoje modne kombinacije tom godišnjem dobu.

Galerija Pojasne torbice iz hrvatskih trgovina 2018. - 2 Pojasne torbice iz hrvatskih trgovina 2018. - 3 Pojasne torbice iz hrvatskih trgovina 2018. - 1 +1 Stradivarius, 99 kn

Na svojem Instagram profilu rado dijeli fotografije iz svojeg privatnog i javnog života. Podijelila je i dašak atmosfere iz čarobne Australije.

Za ležernu šetnju ulicama Sydneya Lana je odabrala opušteno izdanje sastavljeno od bijele minice i predimenzionirane sivo-plave majice. Predimenzionirani komad vješto je sparila s pojasnom torbicom od bijelog samta koja je vizualno stanjila njezinu figuru, odnosno podarila joj ženstvenu siluetu.

Pojasna torbica, kao što joj ime kaže, nosi se umjesto remena oko struka. Ne samo da je riječ o praktičnom komadu u koji možemo spremiti razne sitnice, već se u posljednjih nekoliko godina nametnuo kao i hit modni dodatak koji razigrava modne kombinacije.

Torbice koje se nose oko struka bile su iznimno popularne devedesetih godina prošlog stoljeća, a zahvaljujući svojoj praktičnosti ponovo su u modi.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela pojasnih torbica po uzoru na Lanu Jurčević.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju