Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević u svom je rasporedu pronašla vremena i za sinkronizaciju.

Sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je vijest da će posuditi glas jednom od likova u animiranom filmu "Špijunaža i kamuflaža".

Moja druga sinkronizacija animiranog filmića! Koliko je to zabavno, koji antistres! Izlazi 26. prosinca i naravno da sam opet fajterica koja utjeruje pravdu, napisala je Lana.

Objavila je i fotografiju nastalu u studiju za sinkronizaciju i tako pokazala što je bila njezina "radna" oprava na ovom zadatku.

Lijepa Lana nosila je karirani sako i suknju od takozvanog boucle materijala u crnoj i bijeloj boji. Malo starije generacije sjetit će se kako smo se nekada u buntovnoj tinejdžerskoj fazi voljeli smijati modnom stilu naših mama, a na vrhu popisa odjeće koja nam se nije sviđala bili su njihovi dvodijelni kostimići.

Tu "uredsku" kombinaciju sakoa i suknje s istim uzorkom percipirali smo kao modno izdanje za one starije i uštogljene - sve dok i same nismo malo odrasle te shvatile koliko su dvodijelni kostimi lijepi i praktični.

Nosite li dvodijelne kostime?

glasova:

Mogu se nositi uz klasične salonke, gležnjače ili pak visoke čizme ako se odlučite za model s kraćom suknjom, a današnje trendseterice nose ih čak i uz tenisice.

U galeriji pogledajte nekoliko dvodijelnih kostima po uzoru na Lanu Jurčević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju