Želite li vizualno produžiti noge, nabavite štikle u boji kože. Ovaj dobro poznati ženski trik daje najbolje rezultate ako pogodite boju štikle, odnosno ako se ona savršeno stapa s nijansom puti.

Galerija Cipele u boji koži iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 Cipele u boji koži iz hrvatskih trgovina 2019. - 3 Cipele u boji koži iz hrvatskih trgovina 2019. - 2 +0 H&M, 149 kn

Takve štikle voli nositi i Lana Jurčević, koja je za nedavni koncert odabrala atraktivni model slavnog Christiana Louboutina. Iako je riječ o cipelama koje laskaju ženskim nogama, možda nisu i najbolje rješenje za energični nastup.

Ovo je slika nakon dva i pol sata sviranja. Ja sam živa (iako ne izgledam tako), ali pete moje štikle nisu. Rascvjetale su se kao vrtovi u Opatiji, napisala je hrvatska pjevačica na svojem Instagram profilu.

Štikle u boji kože s otvorom na prstima Lana je sparila s mini haljinom kosovske dizajnerice Donjete Macule. Plava haljina ukrašena perjem dodatno je naglasila cijelu figuru, a kombinaciju su zaokružile efektne viseće naušnice.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela štikli u boji kože po uzoru na Lanu Jurčević.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju