Lana nas je ponovno očarala svojim trendi izdanjem.

Dobro je poznato da se i ovog proljeća nose matchy komadi te da ih sve ljubiteljice mode imaju po nekoliko u svojim ormarima.
Upravo je naša pjevačica Lana Jurčević odlično skombinirala matchy outfit, koji je toliko dobar da ćete ga poželjeti nositi u svim prilikama. Kao i uvijek oduševila nas je svojim zanimljivim stylingom.

Ovaj odličan proljetni outfit složila je od matchy komada modne marke Guess- košulje i mini suknje s kravljim uzorkom. Animal print već neko vrijeme glasi kao jedan od najpoželjnijih trendova. Upečatljiv i poseban, definitivno je jedan od onih trendova koji će se još dugo viđati na gradskim ulicama te policama trgovina. Košulju osim uz istu mini suknju, možete kombinirati i s trapericama za svakodnevne prilike, kao i s hlačama za poslovne prilike. A suknju možete nositi i na bijele majice kratkih rukava ili pak proljetne vestice. Nezaobilazni su modni dodatci koji idealno odgovaraju ovom stylingu, poput proljetnih čizmica, kaubojskog šešira i jednobojne torbice koja će upotpuniti vaš look.

PR PR (Foto: PR)

Efektna košulja trenutno je na popustu te ju možete pronaći po cijeni od 575,20 kn (puna cijena 719 kn), dok mini suknju možete kupiti za 719 kn u Guess, Fashion&Friends store-u ili na www.fashionandfriends.hr!

PR PR (Foto: PR)

Sve zanimljive i trendi Lanine modne kombinacije možete pratiti na njenom Instagram profilu.

PRODAJNA MJESTA GUESS:
ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju