Lana Jurčević rado dijeli na svojem Instagram profilu fotografije iz svojeg privatnog života. Svoje obožavatelje počastila je i serijom fotografija u street style kombinaciji u narančastoj boji

Galerija Minice s prorezom - 1 Minice s prorezom - 7 Minice s prorezom - 3 +3 Jennifer Lopez u mini haljini s odvažnim prorezom na bedru
Lana Jurčević objavila je na svojem Instagram profilu tri fotografije u odvažnoj street style kombinaciji. Ljubiteljica kratkih krojeva odjenula je narančastu mini haljinu s dvostrukim prorezom: na predjelu grudi i bedara.

Odvažni model od tanke tkanine ograničava kretanje te u potpunosti razotkriva noge zbog čega ga nose tek rijetke dame, ali i zbog čega su rijedak prizor u hrvatskim trgovinama. Minice s prorezom - 7 Haljina ovoga tipa može se kupiti preko internetske stranice missguided.co.uk po cijeni od 260 kuna (Foto: Missguided.com)

Ljetnu haljinicu lijepa je pjevačica sparila sa pernatom zimskom jaknom u sličnoj nijansi, a cijelo izdanje podigla trendovskim čizmicama od baršuna s iznimno visokim sarama.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame nose ovaj odvažni model.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju