Pjevačica Lana Jurčević poznata je ljubiteljica tjelovježbe i plesa pa ne čudi da uvijek iznova oduševi svojom sjajnom linijom i zategnutim tijelom. Na novoj fotografiji koju je objavila na Instagramu ponosno je pokazala ravan, čvrst trbuh

Lana Jurčević zna da je traper vječan, ali i da u zdravom tijelu leži zdrav duh. Strastvena ljubiteljica tjelovježbe i plesa na svom Instagramu objavila je fotografiju u traper izdanju te pokazala fantastičnu liniju s naglaskom na trbuh.

Pjevačica Lana Jurčević poznata je ljubiteljica tjelovježbe i plesa pa ne čudi da uvijek iznova oduševi svojom sjajnom linijom i zategnutim tijelom

Svijetloplave traperice s poderanim dijelovima, koje su joj labavo sjele oko struka, kombinirala je uz svijetloplavu traper jaknu te crop top nalik grudnjaku koji je otkrio njen goli trbuh. Iz prvog pogleda na fotografiju jasno je da je Lanin čvrst, ravan trbuh rezultat stotina i stotina trbušnjaka i revnog vježbanja čitavog tijela. Pomalo retro kombinaciju zaokružila je robusnim crnim polu-čizmama na deblju visoku petu.

Uz fotografiju koja je u manje od 24 sata skupila preko 10.000 lajkova 31-godišnja pjevačica napisala je stihove pjesme 'Blue Jeans' njene imenjakinje, američke kantautorice Lane Del Rey.

'Blue jeans, white shirt, walked into the room you know you made my eyes burn. It was like, James Dean, for sure...'


Lanini obožavatelji komentirali su da je prekrasna, da izgleda premoćno i da joj je odjevna kombinacija prelijepa. U foto galeriji pogledajte i druga modna izdanja Lane Jurčević koja naglašavaju njenu utegnutu figuru. Doznajte i koja je dokazano najbolja vježba za ravan i čvrsti trbuh.
 
Lana Jurčević jedna je od natjecateljica nove sezone showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ako ste propustili emisiju, možete je pogledati na besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju