Lana Jurčević voli eksperimentirati s modom, a svoje street style kombinacije dijeliti na društvenim mrežama. Nedavno je sa svojim obožavateljima podijelila i jedno vrlo odvažno ljetno izdanje na koje bi se odlučile tek rijetke dame.

Lana Jurčević pojavila se na premijeri francuskog filma "Tajna azurne obale" u centru Zagreba u prozirnim bijelim hlačama širokih nogavica te ukrašene volanima koje su istaknule njezinu fit figuru, ali i donje rublje.

Riječ je o odvažnom odjevnom komadu koji se zbog delikatnosti tkanine od koje je napravljen češće vidi na plaži ili uz bazen u kombinaciji s kupaćim kostimom nego na užarenim gradskim ulicama.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Ziheraški bikini koji odobravaju i ljubiteljice jednodijelnih badića

Prozirne hlače sparila je s predimenzioniranim crop-topom bez rukava, te odgovarajućim bijelim sandalama otvorenih prstiju s povišenom potpeticom. Izdanje je zaokružila elegantnim šeširom ukrašenim bijelom vrpcom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela prozirnih hlača za odlazak na plažu po uzoru na Lanu Jurčević.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju