Advent u Zagrebu, najljepši u Europi, nije propustila ni pjevačica Lana Jurčević. Za zabavu u centru naše metropole Lana je izabrala štikle kakve žene stvarno jako rijetko nose u ovo doba godine

Većina žena sandale je odavno pospremila za iduću sezonu, ali ne i pjevačica Lana Jurčević. Zgodna glazbenica za jesensko izdanje izabrala je sandale s otvorenim prstima i fotografirala se u njima u kišnom centru Zagreba gdje trenutno traje Advent.

Za zabavu u centru naše metropole Lana Jurčević izabrala je štikle kakve žene stvarno jako rijetko nose u ovo doba godine

Metalik sandale s visokom potpeticom kombinirala je uz isto tako metalik srebrne hlače i metalik kardigan gold rose nijanse te bijeli top dubljeg dekoltea. Pažnju je privukao i modni dodatak za glavu ukrašen velikim ružama od platna.

Iako su oko nje ljudi hodali toplo obučeni i s kišobranima, čini se da lagano odjevenu Lanu hladnoća i kiša nisu spriječili da se dobro zabavi što dokazuje i video kojeg je pjevačica objavila na svom Instagramu.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 
U fotogaleriji pogledajte i druga atraktivna odjevna izdanja Lane Jurčević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju