Lana Jurčević njeguje modni stil koji je istovremeno urban i mladenački, ali uvijek i s dozom seksipila. A koliko je oduševljena kompletom hlačica i kratkog topa s poderanim dijelovima čija je cijena 215 kuna, pokazala je fotografijom koju je objavila na Instagramu

Svaka žena naiđe na komad odjeće koji ju jednostavno osvoji, pa tako i pjevačica Lana Jurčević.

Na svom Instagramu 32-godišnja ljepotica objavila je fotografiju na kojoj je odjevena u komplet kratkih hlačica i topa s kapuljačom boje senfa, a uz fotografiju je napisala:

Želim živjeti, spavati, pjevati, raditi, ići svugdje u ovom kompletu.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Ni ne čudi da se Lana ne želi skinuti iz tog kompletića jer joj stoji savršeno, a zbog bogatog udjela pamuka vrlo je udoban za nošenje. Ipak, s obzirom na to da top ima duge rukave i kapuljaču, mnoge žene ne bi ga izabrale za nošenje ljeti, naročito po vrlo visokim temperaturama, već bi ga iz ormara izvadile u proljeće ili jesen.

Ovim stajlingom Lana je pokazala svoj istesani trbuh i noge, a dodatnu atraktivnost daju mu poderani dijelovi. Hlačice i top mogu se kupiti odvojeno na stranici Fashion Nova, ali Lana je pokazala da najbolje izgledaju u kompletu. Svoj modni look pjevačica je upotpunila modernim sunčanim naočalama marke Le Specs.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju