Lana Jurčević proslavila je u srijedu 7. studenog 34. rođendan, a jednu slavljeničku fotografiju napravila je i na ulicama Zagreba te ju objavila na svom Instagramu. U prvi plan došle su Lanine hlače, koje bi zbog njihova kroja, vjerujemo, rado nosila i Victoria Beckham.

Galerija Lana Jurčević Victoria Beckham u predugačkim hlačama - 2 Victoria Beckham u predugačkim hlačama - 3 +0 Victoria Beckham u predugačkim hlačama  

Rođendansko modno izdanje Lane Jurčević činio je šik prugasti sako, bijeli top, bijele hlače širokih nogavica i srebrne cipele, a 34-godišnja pjevačica stajling je začinila kaubojskim šeširom.

U oči odmah upada kroj hlača koje su (pre)dugačke te gotovo u potpunosti prekrivaju cipele. Najpoznatija ljubiteljica predugačkih hlača zasigurno je Victoria Beckham, koju se često može vidjeti u hlačama sličnima Laninima.

Ovakav model hlača može biti "zeznut" za nošenje jer se vuku po podu te se mogu saplesti na cipelama, no čini se da je Victoria Beckham u potpunosti savladala vještinu njihova nošenja. U fotogaleriji pogledajte kako modna dizajnerica nosi predugačke hlače, a u nastavku teksta pogledajte druga atraktivna odjevna izdanja Lane Jurčević.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju