Slavni kozmetički brend Lancôme predstavlja svoju novu proljetnu "make-up" kolekciju koju su obilježili nježno ružičasti tonovi

Ružičasta je iznimno očaravajuća boja, boja Lancômea, a sada je zvijezda njihove nove make-up kolekcije "Absolutely Rôse!".

Među novitetima se posebno ističe pudrerija La Rose à Poudrer koja izgleda poput ruže. Prvo što ćete zamijetiti na kutijici je veličanstveni cvijet. Potom ćete opaziti da je svaka latica protkana svjetlucavim biserastim česticama koje istovremeno donose blistavost i profinjenost. Ove iskre svjetlosti kreirane su kako bi osvijetlile kožu jednim potezom četkice – i to ne bilo kakve.

Kist Parisian Kabuki posebno je dizajniran kako bi se jednostavnim potezom zahvatila optimalna količina iluminatora koji se četkicom lagano nanosi na čelo, korijen nosa, vrh jagodica, bradu, vrat i donju liniju vrata. Konture lica u trenu su oblikovane i okupane svjetlošću, a koža blista zdravim sjajem.

Tri rumenila Cushion Blush Subtils, tri proizvoda za naglašavanje zdravog sjaja, nekoliko načina da si priuštite svjež, blistav i iznimno osvijetljen ten na kojem zavidimo Parižankama! Prednosti: mogu se koristiti zasebno ili u kombinaciji za „drapiranje“ (tehniku šminkanja koja će obilježiti ovo proljeće), kako biste pomoću svjetlosti oblikovali konture lica.

La Palette La Rose, ova nadasve romantična kompaktna kutijica sadrži sve što je potrebno za jedinstveni proljetni look vaših očiju i usana. U njoj se krije paleta od šest sjenila u vedrim, pastelnim, nježnim i osvježavajućim nijansama.

Ispod poklopca ćete pronaći tri ruža: jedan iznimno sjajne teksture i dva baršunastog finiša. Ovaj trio boja i tekstura kreiran je kako bi vam ponudio cijeli niz različitih lookova, koji će ispuniti težnje i snove svake žene. Usne sa zamagljenim efektom, blistavim finišem, mat učinkom, ili kombinacija sveg navedenog… Odvažite se, isprobajte ih i nabacite osmijeh.

Oči možete istaknuti i uz pomoć olovke Le Crayon Miracle. Za efekt širom otvorenih očiju potrebno ih je osvijetliti, a omiljena olovka za oči francuskih gospođica u proljetnoj ružičastoj verziji upravo je ono što nam treba za vedriji pogled po završetku zime.

Idealna za iscrtavanje vanjskih linija ili unutarnjih rubova očiju, ova olovka baršunaste, meke i iznimno glatke teksture klizi po koži i omogućava jednostavno nanošenje za izgled po želji, čak i onaj najodvažniji. Zahvaljujući grafičkom i blistavom efektu, Le Crayon Miracle je savršena olovka za ovo proljeće i neizostavni dio makeupa avangardnih djevojaka.

Za senzualne usne s "ombre" efektom koristite olovku za usne Parisian Lips Le Stylo. Primjena "tehnologije jastučića" na olovku za usne – impresivna inovacija ove olovke s dva kraja i savršeni "alat" za iscrtavanje ombré usana. Krasi je kremasta, neznatno nijansirana formula koja hidratizira i osvjetljava usne providnim slojem te iznimno praktičan jastučić koji prilikom pritiskanja donosi optimalnu količinu polu-matiranih pigmenata. Količina se lako kontrolira, a rezultat je zadivljujući "ombré" efekt. Usne su senzualne i uljepšane na profinjen način.

U galeriji pogledajte još proizvoda iz nove proljetne make-up kolekcije brenda Lancôme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju