Tko može zamisliti božićne blagdane bez glazbene kulise Georgea Michaela, odnosno njegove legendarne pjesme Last Christmas (Posljednji Božić)?

Galerija Prizor iz filma Last Christmas Kadrovi iz filma Last Christmas - 1 Kadrovi iz filma Last Christmas - 2 +6 Kadrovi iz filma Last Christmas - 5

Upravo je ovaj božićni hit poslužio kao nadahnuće za istoimeni film u kojem glavne uloge tumače Emilia Clarke i Henry Golding.

"Last Christmas" smješten je u predbožićni London, a prati mladu djevojku Kate koja za život zarađuje kao pomoćnica djeda Božićnjaka u jednoj trgovini. Iako ne uživa u svojem poslu, na njemu upoznaje misterioznog Toma, koji joj se ubrzo "uvlači pod kožu".

Njihova ljubavna priča isprepletena je serijom neočekivanih događaja i prepreka, kao i činjenicom da Kateino zdravstveno stanje nije onakvo kakvo bi ona željela. Kate i Tom morat će poslušati svoje srce, a svoju ljubav prepustiti u ruke sudbine…

Slika nije dostupna Deset pjesama zbog kojih će George Michael živjeti vječno

Blagdanska kolekcija H&M Home Blagdanska kolekcija koja će razveseliti sve koji već broje dane do Božića

"Last Christmas" inspiriran je istoimenom pjesmom Georgea Michaela, ali i cjelokupnom diskografijom prerano preminulog britanskog glazbenika. Štoviše, u filmu će se prvi put moći čuti i jedna neobjavljena pjesma George Michaela.

Bračni par Emma Thompson i Greg Wise potpisuju priču i scenarij za film na kojem su radili dugih osam godina. Emma Thompson u filmu tumači i ulogu zabrinute Kateine majke. Redateljska palica dodijeljena je Paulu Feigu, koji je dosad radio na popularnim komedijama poput "Djeveruša" i "Specijalnih agentica".

Last Christmas stiže u hrvatska kina 7. studenog 2019. godine, a o čemu zapravo govori, provjerite u traileru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju