Vaša zvijezda u 2020. vinut će se u najveće visine i zasjati kao nikad prije! Pratit će vas nevjerojatna sreća, a vi ćete se zbog toga osjećati kao prava rock zvijezda što toliko priželjkujete i zaslužujete. Prvu polovicu godine iskoristite za rad na samima sebi na unutarnjoj i duhovnoj razini jer će druga polovica biti puna iznenađenja kako niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima.

Gotovo je nemoguće da će lavovi ove godine izbjeći ekstreme, no ipak ćete biti prisiljeni smiriti vaše verbalno izražavanje i govoriti mirnijim tonom. Budite spremni naučiti vještinu diplomacije i kompromisa kako biste održali normalnu komunikaciju s voljenim osobama.

To ne znači da nećete imati pravo na svoja čvrsta mišljenja i stavove niti da ćete se morati odreći svoje upornosti.

To znači da ćete shvatiti dragocjenu važnost taktičnosti i tajminga kada je riječ o vašoj potrebi da uvijek govorite istinu. Intenzivna osobna transformacija koja je počela lani u ovoj će se godini još pojačati i produbiti. Lav će sam sebe upoznati na tolikoj intimnoj razini da se nećete više moći samozavaravati.

Ljubav

Velike su šanse da ste već u vrlo snažnoj vezi, a ove ćete godine otkrivati njene kompleksne slojeve. Ako ste slobodni prijatelji će vam biti dovoljan izvor dubokih emocija i intimnosti dok čekate novu osobu u koju ćete se, kao tipična lavica, ludo zaljubiti.

Posao

Prati vas sreća i velika zaštita zbog čega je pred vama godina poslovne ekspanzije i rizika koji će rezultirati u vašu korist. Rođeni ste za velike stvari i vatrena strana vaše osobnosti čezne da ove godine ostavi vlastiti plameni trag. Ove je godine hrabrost vaše drugo ime.

Saznajte sve o ženama lavovima.