Ne postoji legendarnija tenisica od Air Jordan modela, a ovih blagdana stiže u limitiranom retro izdanju: Air Jordan XI Bred!

Galerija +0 PR

Legendarna silueta „Jordanica“ ikona je retro košarkaške obuće i posljednjih godina doživljava svoj povratak u velikom stilu.

Air Jordan tenisice prvi su put predstavljene 1996. godine, godine koja je zauvijek zapisana u povijest košarke i košarkaške obuće. Te su slavne ’96. Chicago Bullsi osvojili naslov prvaka, a Jordan postao jedini koji je osvojio tri MVP naslova i bio izabran za MVP sezone, All-Star igre i finale! Tijekom te godine, Air Jordan XI Bred podigao je prašinu svuda u svijetu i postao najpopularniji i najtraženiji model košarkaške obuće.

Originalni model ovih tenisica krasila je lakirana koža, fina crna tekstura, posebne vezice i Jordan elementi utkani u svaki detalj. Osim sjajnog izgleda, pružaju izvrsno ublažavanje i Air Sole potplat. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji se međusobno savršeno nadopunjuju.

Kroz godine, Jordanice su doživjele brojna retro i ažurirana izdanja, nikada ne mijenjajući izgled i konstrukciju, već samo detalje i sitne elemente koji tenisicu čine boljom i snažnijom. Međutim, Air Jordan XI Bred potpuno je istovjetan izvorniku. U očima svojih fanova, Air Jordan uvijek će ostati simbol velikog postignuća, a u limitiranom izdanju stižu točno na vrijeme da ih stignete staviti kao poklon ispod bora!

Pronaći ćete ih ekskluzivno u The Athlete's Foot Arena u muškim i dječjim veličinama, no požurite, jer dolaze u vrlo ograničenim količinama!

Više saznajte na LINKU!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju