Onima kojima je draže ljeto nego zima uživat će u igrački koja sama po sebi u starijima budi nostalgiju, a u ovom scenariju, za male i velike, i onu za ljetnim radostima.

 

Galerija Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište LEGO Friends Heartlake odmaralište Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište +1 Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište

LEGO friends Heartlake odmaralište vratit će nas u toplije vrijeme, doba ljetnih partyja, vodenih sportova i ludorija. Za razliku od LEGO kocki na kakve ste možda navikli kao djeca, ovaj kompleksan set moći ćete slagati danima, a igrati se njime još duže, što ga čini idealnim izborom za božićni poklon za vaše dijete. S ovim legićima lakše će biti preživjeti dugu hladnu zimu, a u slaganju odmarališta u kojemu bi najradije i sami ljetovali, uživat će cijela obitelj.

Likovi iz popularnog crtanog filma LEGO friends u ovom setu šarenih kockica pripremaju veliki ljetni tulum u Heartlake odmaralištu koji morate složiti umjesto njih. Vodeni park u sklopu ovog impresivnog odmarališta sa smoothie barom i dj pultom na njegovom vrhu, dovoljni su da prijateljice Stephanie, Andrea i Olivia te njihov prijatelj Mason naprave zabavu za pamćenje.

LEGO Friends Heartlake odmaralište LEGO Friends Heartlake odmaralište

Andrea, zaljubljenica u glazbu bit će vjerojatno u ulozi dj-ja, na platou nalik na tropski vrt s reflektorima i gramofonskom pločom na dj pultu, ili će se pak netko drugi okušati u animatorskoj ulozi. Ispod se nalazi se zdrava zalogajnica u kojoj možete raditi smoothije.

Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište

Tu je i recepcija s telefonom i blagajnom, s lijeve strane nalazi se hotelski kompleks s tri sobe i restoranom brze hrane u prizemlju, a s desne strane vodeni park s dva tobogana koji vode ravno u ocean u kojemu pliva i jedan dupin. Od lijeve do desne strane odmarališta možete stići u tren ako se povezete malom željeznicom, odsurfate daskom za jedrenje ili odjurite gliserom za koji je privezan paraglajder.

Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište Sara slaže LEGO Friends Heartlake odmaralište

Što vas još očekuje u ovom setu s kojim ćete lakše preživjeti zimu pokazala nam je Sara.

U našem kratkom videu pogledajte što sve ima u ovoj velikoj kutiji, kako složiti Heartlake odmaralište i s njime se igrati, dok dužu verziju Sarinog predstavljanja ove uzbudljive i kreativne igre možete vidjeti na Nova Plus.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju