Torta je slastica kod koje slastičari bilo amateri ili profesionalci vole pokazati koliko su kreativni i domišljati. A jednoj obitelji iz Londona koja uživa u pravljenju kolače i torti za obitelj i prijatelje svoju je kreativnost itekako iskazala! Njihova svadbena Lego torta postala je internet senzacija i pobrala masu komentara oduševljenja

Torta čija fotografija na Facebooku skupi preko 146.800 lajkova, 18.000 komentara oduševljenja i koja je podijeljena više od 72.000 puta zaista mora biti posebna.

A upravo je takva svadbena torta koju je izradila obitelj zaljubljenika u slastičarstvo iz Londona. Pravljenjem kolača i torti bave se isključivo iz ljubavi i zabave, no za njihova remek djela mnogi bi bez sumnje izdvojili i poveće svote novaca.

Dosad su ispekli mnoštvo kolača i torti, no cijela virtualna zajednica slaže se da im je Lego torta dosad najbolja kreacija.

'Moj talentirani otac opet je uspio s posebnom kreacijom za vjenčanje moje rođakinje, no ja sam napravila jestive Lego cigle', napisala je članica obitelji čiji se hobi na Facebooku predstavlja pod nazivom Cupcakes by SJ. Na ovoj svadbenoj torti nalaze se figurice mladenke i mladoženje te drugi Lego čovječuljci koji predstavljaju radnike koji završavaju tortu, odnosno stavljaju sloj fondant mase preko cigli.

Zaista originalno malo remek-djelo vrijedno divljenja.
 

 

My talented Father does it again with a special creation for my cousins wedding, though I did make the edible Lego bricks

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju