Za sve one koji će ovoga ljeta ipak trebati prigodnu haljinu, Lei Lou tim je pripremio popuste za naše čitateljice.

Galerija Lei Lou by Aleksandra Dojčinović Lei Lou by Aleksandra Dojčinović Lei Lou by Aleksandra Dojčinović +3 Lei Lou by Aleksandra Dojčinović

Možda ovo ljeto nećemo otići na baš sve koncerte na koje smo planirali, možda ćemo morati otkazati neka putovanja, odustati od nekih planova i jednostavno malo usporiti, možda nećemo stići popratiti baš sve trendove, ali, ne brinite, ljeta i prigoda za nove haljine će ipak biti. Lei Lou tim za vas je zato odabrao svojih petnaest bestsellera i odlučio ih ovom prilikom ekskluzivno ponuditi s kuponom za popust. Počastite sebe, sestru, mamu ili najbolju prijateljicu i zablistajte u novom izdanju.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Lei Lou by Aleksandra Dojčinović daruje svim našim čitateljicama do 40% popusta na ponudu s linka.

''Ove sezone nose se i dalje izrazito naglašene, ali ženstvene siluete, što znači puno volumena na ramenima i u rukavima uz istaknut struk, najčešće nekim zanimljivim remenom ili čak torbicom u obliku remena. Jarki cvjetni uzorci, midi dužina koja pristaje svima, zanimljivi krojevi poput onih na jedno rame ili s korzetiranim gornjim dijelom s detaljima od perja haljinice su u kojima sigurno nećete proći nezamijećeno. S obzirom na to da su haljine postale statement komadi, nose se jednostavne sandale ili natikače s remenčićima koje je lako uklopiti u baš sve ljetne kombinacije. Moja ‘go to’ kombinacija za ljeto naša je nova haljina Michelle, a bestbuy svakako je kožna torba Lauren, koja paše na apsolutno sve kombinacije'',  izjavila je Aleksandra.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju