U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održana je humanitarno-donatorska večer zaklade Vatreno srce, koju su osnovali igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije.

Galerija Lejla Filipović sa suprugom Tarikom Tarik Filipović, Lejla Filipović i Stephan Lupino Ivan Alduk, 2000 kn +8 Mila Kunis

Skupljena sredstva iskoristit će se za kupnju opreme Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj te za akciju "Korak u život", u sklopu koje se stipendiraju djeca bez roditeljske skrbi.

Među brojnim poznatim osobama koje su došle podržati akciju bila je i Lejla Filipović. Ljepotica je u Westin stigla u pratnji supruga Tarika, a pažnju je plijenila svojim elegantnim izdanjem.

Ivan Alduk, 2000 kn Ivan Alduk, 2000 kn (Foto: Ivan Alduk)

Nosila je haljinu hrvatskog dizajnera Ivana Alduka u boji koju svjetski poznate dame obožavaju nositi na svečanim događanjima – smaragdno zelenoj. Upravo je ta boja čest odabir poznatih glumica i pjevačica za razne važne dodjele poput Oscara, Zlatnog globusa ili Grammyja, a u ovom izdanju i naša bi Lejla istog trena mogla zakoračiti na neki holivudski crveni tepih.

U galeriji pogledajte kakve su haljine smaragdno zelene boje nosile svjetske zvijezde.

Tarik Filipović, Lejla Filipović i Stephan Lupino Tarik Filipović, Lejla Filipović i Stephan Lupino (Foto: Jurica Galoic/ PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju