Bijela haljina godinama je omiljeni ljetni model. Osim što je bijela mnogima omiljeni izbor na visokim temperaturama, bijele haljine naglašavaju preplanulu put, a kada su napravljene od prirodnih materijala koža može disati.

Zbog neporecive popularnosti ljeti trgovine nude razne modele bijelih haljina, a odoljeti im ne mogu ni slavne dame, među njima i Lejla Filipović.

Za jednu od šetnji Sarajevom, u koje je ranije stigla na tamošnji filmski festival, lijepa Lejla odjenula je bijelu haljinu dugih rukava brenda DeLight Luxury.

Ženstvena haljina A-kroja s potpisom dizajnera Ivana Friščića dužine je do koljena i veže se na predjelu struka. Cijelom dužinom krasi ju zlatna dugmad..

Slika nije dostupna Baš su svestrane: Tri kombinacije s bijelom haljinom za sve prigode

Plus ove haljine je i činjenica da se može nositi od jutra do večeri i prilagoditi se svakoj situaciji i prigodi. Ujutro će sjajno izgledati na natikače, a u večernjim satima sljubit će se s primjerice zlatnim sandalama kakve je odabrala Lejla, koja je uz bijelu haljinu nosila i torbicu u istoj boji brenda My Lovely Bag.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju