Još 2013. Chanelova Les Beiges kolekcija je prirodno pretvorena u stil. Manifest Ijepote izražen jednostavnošću, elegancijom, slobodom i autentičnošću. Prelazeći preko granica mode i godišnjih doba, ova univerzalna prirodna Ijepota bila je svijetla, blistava i bezvremenska, te je poticala da odvojite vrijeme za sebe, bez obzira na doba dana iii godine. Makeup je postao jednostavan i intuitivan.

Galerija Novi vizual za Chanel Les Beiges kolekciju LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM +5 LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM Godine 2018. Les Beiges je napravio korak dalje i kreirao stil golog koji igra po viastitim pravilima.

Ten postaje prozračniji, otkrivajući teksturu kože; prirodne boje donose rumenilo na vrhove obraza i usana, a time postižu blistavost i pojačavaju prirodni zdravi sjaj, dok preko očiju prelazi jedva obojeni dašak.

Les Beiges hidratantna tonirana krema sadrži i visoki faktor zaštite od sunca, SPF 30.

Kako ne postoji samo jedan oblik jednostavnosti, Les Beiges se sada prilagođava svim tonovima kože sa širokom paletom nijansi i cjelovitim pristupom (ten, oči, usne) koji pojačavaju prirodnu Ijepotu svih žena.

Hidratanta tonirana krema za ljepši ten s prozračnim završnim rezultatom

Formulirana s Healthy Glow Boosterom, Les Beiges prozračna tonirana hidratantna krema za zdrav izgled uljepšava kožu s finim ružičastim rezultatom za svjež i blistavo zdrav izgled. U kombinaciji s puderima mekog fokusa osigurava optimalno odražavanje prirodnog svjetla za savršeno ravnomjeran i prozračan ten. Zajedno zaglađuju površinu kože i ističu njezin izvorni sjaj.

Les Beiges prozračna tonirana hidratantna krema za zdrav izgled kože takoder sadrži ekstrakt kalanchoe, u kombinaciji s kremom za sunčanje SPF 30 / PA ++ za potpunu zaštitu kože. Ova kombinacija sastojaka stvara visokozatitni štit, koji istodobno omogućuje da slobodno diše.
LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER (Foto: Chanel)
Blistavi višebojni puder

Ograničeno izdanje ove ekskluzivne kreacije, Les Beiges blistavi višebojni puder sadrži kombinaciju univerzalnih boja za posvjetljavanje tona kože, naglašavanje obraza i stvaranje dojma svijetlog i prirodnog zdravog izgleda kao nakon dana provedenog na otvorenom u prirodi.  Posebno ugodna formula obogaćena je shea maslacem i pčelinjim voskom.

Boja u sticku

Chanel je proširio paletu bojom u sticku koja oblikuje i naglašava jagodice s malo boje za prirodno zdrav izgled. Nanošenje je jednostavno, jer se lako razmazuje prstima; nije potreban kist. Jednostavno povucite stickom po obrazima, i zatim prstima stopite laganu i podatnu teksturu. Što je vise razmazujete, rezultat je nježniji, suptilniji i prirodniji. Nikada rumenilo nije izgledalo tako jednostavno i lako.
LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE (Foto: Chanel)
Paleta sjenila za oči

Za obasjane i intenzivne oči Chanel je odbrao palete sjenila, a svaka se sastoji od pet svijetlih do tamnih, mat i satenastih sjenila. Najsvjetlija nijansa obasjava oči. Nanosi se na cijeli kapak, samostalno iii kao podloga ispod druge boje, za svijetao prirodni rezultat makeupa. Može se miješati s tamnijim nijansama uz rub trepavica za intenzivnije oči s naglašenijim kontrastom.

Balzam za usne

Razvijen s istim ciljem za ugodnošću i slobodom, Les Beiges balzam za usne zdravog izgleda štiti cijele godine i stvara meki ovoj na površini usana, koje su često oslabljene. Tijekom cijele godine hidratizira i oživljava prirodnu boju usana za svijetao, prirodan i prozračan završni rezultat.
LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju