Ovogodišnji izvođači Eurosonga, među kojima i hrvatski Let 3, dočekani su u nedjelju na tirkiznom tepihu u Liverpoolu na svečanom otvorenju te manifestacije čija će se završnica održati u subotu.

Galerija Let 3 na tirkiznom tepihu u Liverpoolu Kostime za grupu radio je Juraj Zigman Dečki su u jednom trenutku skinuli plašteve +1 Let 3 u Liverpoolu

Ceremonija tirkiznog tepiha kojim je prošetalo svih 37 izvođača otvorena je u nedjelju poslijepodne u gradu koji se priprema ugostiti natjecanje umjesto Ukrajine.

Obožavatelji Eurovizije poredali su se s jedne strane tepiha mašući zastavama i šalovima u znak podrške svojim zemljama.

Hrvatska grupa Let 3 izašla je na tepih u plaštevima s motivima hrvatske zastave i natpisom "SČ!", ispod kojih su odjenuli bijele mini suknje od tila i bijele potkošulje s cenzuriranim dječjim licima te visoke platforme.

Let 3 u Liverpoolu Let 3 u Liverpoolu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Različit plašt imao je samo Zoran Prodanović Prlja čiji je kostim bio u bojama Ukrajine.

Dečki su na glavama imali kape, također s natpisom "ŠČ!".

Kostime je za Let 3 dizajnirao domaći dizajner Juraj Zigman, a njihovi pratitelji na društvenim mrežama izrazili su oduševljenje modnih izborom.

Što vi kažete na ovo izdanje?

glasova:

"Vrhunski. Najbolje od svega do sada", "Wow, kostimi su odlični", "Fantastično" i "Vrh vrhova, prekrasni kostimi, bravo" samo su neki od oduševljenih komentara na izdanje koje možete vidjeti u galeriji na početku teksta.

Tko je vaš favorit? Najljepša izdanja naših predstavnica na Eurosongu Emilija Kokić 1989. na Eurosongu Franka Batelić Vesna Pisarović na Euroviziji - 3 +4 Sanja Doležal na Eurosongu u Bruxellesu 1987. godine

Za sve one koji možda nisu upućeni, Let 3 ove godine predstavlja Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "Mama ŠČ!". Za mjesto u subotnjem finalu borit će se u prvoj polufinalnoj večeri u utorak 9. svibnja. (Hina/M.B)

Let 3 u Liverpoolu Let 3 u Liverpoolu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju