Stilizirana slova na modnim dodacima veliki su trend, a Argentum nam donosi čak dvije kolekcije!

Galerija Argentum - 1 Argentum - 2 Argentum - 3 +1 Argentum - 4

LOVE♡ kolekcija sastoji se od fashion ogrlica i narukvica s decentnim sedefnim slovima i motivom srca. Po simbolu srca kolekcija je dobila i ime, ali i po trendu koji nikada ne prolazi, a danas je posebno u fokusu – ljubav prema drugima i samome sebi.

Argentum - 2 Argentum - 2 Foto: PR

Osim što je srce jedan od najpopularnijih motiva koji rado odabiru sve fashionistice, LOVE♡ kolekcija donosi još nekoliko trendova: layering ogrlica koji naprosto obožavamo i čvrste romantične narukvice, idealne za ljetne outfite. Početno slovo vašeg ili imena vaše najdraže osobe na stylish ogrlici ili narukvici stavit će vam osmijeh na lice svaki put kada ju nosite. Uz to, ovaj će nakit biti idealan personalizirani poklon za osobu koju volite.

Argentum - 3 Argentum - 3 (Foto: PR)

U SHINE✧ kolekciji slova dolaze u obliku svjetlucavih privjesaka s cirkonima koja se nose na neupadljivim tankim lančićima.

Argentum - 4 Argentum - 4 Foto: PR

Stilizirana slova oblikom daju dojam kao da su pisana rukom što donosi dašak romantike u svaki styling. Samo jedno ili više slova koja čine ime određene osobe ili neka druga riječ s posebnim značenjem - ni s jednom opcijom nećete pogriješiti, a efektna ogrlica dat će završni 'touch' svakom modnom outfitu.

Argentum - 5 Argentum - 5 Foto: PR

Ovo ljeto poigrajte se Argentum fashion abecedom i zasvjetlucajte posebnim sjajem!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju