Kultna marka traperica i dalje će se proizvoditi od čvrstog trapera po kojima su i prepoznatljive, samo će sada još bolje pratiti liniju tijela

Od 1873. Levis je bio odan proizvodnji traperica od čvrstog pamučnog trapera u indigo-boji. Materijal je odlično pratio liniju tijela, a tkanina je svakim pranjem bila mekša i baš zato je ova marka traperica najprodavanija na svijetu više od stotinu godina.

Kultna marka traperica Levis i dalje će se proizvoditi od čvrstog trapera po kojima su i prepoznatljive, samo će sada još bolje pratiti liniju tijela

Ipak, i u Levisu su pokleknuli pred modernim trendovima i nakon 143 godine ovog su tjedna prvi put počeli proizvoditi traperice s elastinom.

Model 501, koji su na početku njegove povijesti nosili kauboji, farmeri i odmetnici, glavni dizajner Levisa Jonathan Cheung odlučio je modernizirati elastinom. Odmah je umirio vjerne obožavatelje modela i rekao im da elastin nije vidljiv. A znate li i čemu služi mini džep na trapericama?

Kvaliteta im je godinama ista, ali cijena se mijenjala. I dok su prije 30-ak godina koštale oko stotinjak njemačkih maraka, sada im je cijena dvostruko veća i za jedan par izdvojit ćete i do tisuću kuna. (agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju