Lexi Sinclair prije samo četiri mjeseca rodila je svog sinčića Christiana, a kada se je s njim uputila na bazen nije ni slutila kakav će komentar izazvati njezin kupaći kostim

Mlada mama Lexi Sinclair odlučila je iskoristiti topli ljetni dan kako bi sa četveromjesečnim sinčićem Christianom potražila osvježenje.

S mališanom je otišla na javni bazen u blizini svog doma, odjenula bikini i prepustila se uživanciji koju je odlučila prekinuti jedna žena, a njihov razgovor Lexi je opisala u statusu na Facebooku.

'Danas sam svog četveromjesečnog sina odvela na bazen. Dok sam Christianu stavljaju šeširić na glavu, prišla mi je žena u srednjim pedesetima i započela razgovor o njemu. Pitala me koliko je star, težak, kako spava i tako dalje. Onda mi je rekla kako bi se muškarci na bazenu osjećali ugodnije kada bih na sebi imala jednodijelni kupaći kostim jer bikini nije primjeren za majku, pogotovo ne onu koja se još oporavlja od poroda.

Ankete

(6047) Kako biste vi reagirali na ovakav komentar?

rezultati povratak glasova725
rezultati

Svatko tko me poznaje zna da sam imala što za reći ovoj ludoj i hrabroj ženi. Ali umjesto toga samo sam se nasmiješila, poljubila svog sina i rekla joj sljedeće. Ponosim se svojim tijelom. U samo godinu dana udebljala sam se 25 kilograma i izgubila 14. Nosila sam u sebi ljudsko biće i rodila predivno čudo. Moje tijelo možda i nije neki prizor koji bi muškarci željeli vidjeti. Moje strije i trbuh možda nisu seksi. Ali dokaz su da sam napravila nešto nevjerojatno i imam muškarca koji me voli i smatra da nikada nisam bila seksipilnija i ljepša nego sada. Da budem iskrena, boli me briga što drugi muškarci ili uštogljena čistunka poput vas misli. Želim vam ugodan dan.'

Na njezin status s nevjericom su reagirale brojne žene i pružile joj podršku. 'Ne mogu vjerovati. Ljudi danas stvarno nemaju manira i srama. Izgledaš sjajno', 'bila si previše pristojna. Ja bih prestrašila i nju i sve one takozvane muškarce na bazenu', komentirale su.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju