Topli proljetni dani sa sobom donose nove trendove. Sve veće trgovine već su predstavile svoje kolekcije za proljeće/ljeto, a nadopunjavaju ih gotovo svakodnevno. Više temperature tjeraju nas da odbacimo zimske kapute i ubacimo se u komade kao stvorene za prijelazno razdoblje. Zato, postoji li zaista bolji trenutak za obnovu garderobe od ovoga.

Galerija Ležerna kombinacija za svaki dan Dior sjenilo za oči, Douglas, 485 kn Aldo sunčane naočale, 129 kn +14 H&M haljina, 199 kn  

Maksi haljine neizostavan su dio garderobe svake djevojke koja želi biti u trendu. Ovaj fleksibilan komad koji lako možemo kombinirati uz pletivo, traper i kožu iz sezone u sezonu uvjerava nas u svoju bezvremenost. Zato smo za vas pripremili jednu takvu haljinu i kombinirali je na tri različita načina kako bismo vas inspirirali za vlastite kombinacije.

 

LEŽERNA KOMBINACIJA 

Maksi haljina sama po sebi jest upečatljiv komad, idealan za dnevne kombinacije. Osim što ćete se u njoj osjećati lagano i nesputano, zasigurno nećete proći nezamijećeno. Za maksimalnu udobnost, ali i efektivan izgled inspirirajte se 90-ima, koje su ove godine najavile svoj povratak u velikom stilu. Glomazne tenisice i predimenzionirana traper-jakna neizostavan su dio nove kolekcije svih high street trgovina, a sve na jednom mjestu možete pronaći u najbližem City Centeru one. Cijeli outfit podignite upečatljivom torbicom žarke boje i modnim dodacima koji će cijelu kombinaciju učiniti zanimljivijom i potpunijom.

 

ROMANTIČNA KOMBINACIJA 

Kada govorimo o romantičnim kombinacijama, prvo nam na pamet padaju nježne i pastelne boje, a ako je vjerovati najvećim svjetskim brendovima, upravo će te boje obilježiti ovu sezonu. Nježne nijanse ružičaste, plave i žute već sada preplavljuju sve high street trgovine, što nas mami da njima napunimo i ormare. Kako biste bili u trendu poput prave IT djevojke, predlažemo da ovu haljinu upotpunite s nekoliko pastelnih komada. Nabacite na sebe lagani bež kardigan i naglasite svoj struk ružičastim remenom. Bezvremenske nude salonke, torba i naočale iste nijanse ublažit će crnu haljinu i pretvoriti vas u pravu nježnu princezu.

Romantična kombinacija Romantična kombinacija Foto: Nova Studio

ODVAŽNA KOMBINACIJA 

Proljeće je vrijeme kada odbacujemo tamne boje i uskačemo u svijetle, živahnije kombinacije. No to ne znači da svoje tamne komade možete spremiti u zakutak ormara i zaboraviti na njih do iduće zime ili pak ignorirati njihovo postojanje u trgovinama. Budite odvažni i tamne komade podignite žarkim bojama. Crnu maksi haljinu poput ove upotpunite laganim kardiganom jarke boje, koji će u kombinaciji s jednako upečatljivim ruksakom i naočalama podići baš svaki outfit.

Odvažna kombinacija Odvažna kombinacija Foto: Nova Studio

Kako biste se dodatno inspirirali, posjetite City Mix&Match gdje vas svakodnevno informiraju o novim modnim trendovima i savjetuju kako ih kombinirati na različite načine s različitim odjevnim predmetima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju