Jennifer Lopez kupuje poklone na Beverly Hillsu, a za obilazak trgovina u potrazi za iznenađenjima za svoje najmilije odjenula je maksimalno udobnu kombinaciju.

Galerija Jennifer Lopez Ležerno izdanje Jennifer Lopez Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 2 +1 Jennifer često nosi čizme Timberland

Pjevačica i glumica nosila je karirani crno-crveni kaput predimenzioniranog kroja ispod kojeg je imala bijelu majicu u kombinaciji s plavim trapericama širokih nogavica.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za žute čizme Timberland s crvenim vezicama koje su ih podigle na jednu novu razinu. J.Lo je velika obožavateljica kultnih čizama, koje su već godinama uobičajen prizor i na hrvatskim ulicama.

Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 3 Jennifer često nosi čizme Timberland (Foto: Profimedia)

Ležerno izdanje Jennifer je upotpunila velikim sunčanim naočalama i nakitom. I svojom opuštenom frizurom dala je do znanja da joj je za taj izlazak udobnost bila na prvom mjestu.

Jennifer Lopez: Kroj kaputa koji niske žene trebaju izbjegavati (ako im je bitan vizualni dojam) Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel Kaput modne kuće Chanel Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel +2 Jennifer Lopez

Božić pred nama je, inače, prvi koji će ona i glumac Ben Affleck provesti kao bračni par.

Ležerno izdanje Jennifer Lopez Ležerno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju