Svakodnevni život lakši je i ugodniji uz LG-eve kućanske aparate.

 Stvoriti sigurno okruženje za naše najmilije je osnovni preduvjet u svakodnevnoj borbi protiv raznih alergena, bakterija i mikroba. LG je odavno posvećen osiguravanju kvalitetnih i higijenskih životnih uvjeta svojim korisnicima, a svojim raznovrsnim asortimanom kućanskih aparata nudi učinkovita i cjelovita rješenja koja omogućavaju zdrav život i sigurnost u vlastitom domu. To je posebno važno u ovim teškim danima kada se diljem svijeta pridaje dodatna pažnja pravilnoj osobnoj higijeni i zdravom načinu života.

LG-eve pametne perilice rublja čuvaju i steriliziraju odjeću uz pomoć pare i umjetne inteligencije

Često i temeljito pranje odjeće postalo je važnije nego ikad prije i neizostavan je dio osobne higijene. Zbog osviještenog i užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja omogućavaju prirodnu njegu, uštedu vremena, ali i novca. LG je prepoznao potrebe suvremenih korisnika pa zbog toga nudi rješenja koja su praktična, omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu i olakšavaju život. Tako najnovija LG-eva linija perilica rublja dolazi s tehnologijom AI DD koja koristi tzv. big data kako bi automatski identificirala tkaninu odjeće i predložila najbolji način pranja. Također, LG-eve perilice rublja primjenjuju postavke temeljene na količini i osjetljivosti odjevnih predmeta pri svakom pranju za optimalan program pranja. To jamči izuzetno čisto rublje svaki put, a oštećenje odjeće smanjuje se za 18 posto čime se produžava njezina trajnost.


Također, ne smijemo zaboraviti da grinje i bakterije skrivene u odjeći mogu ugroziti naše zdravlje i zdravlje naših najmilijih te prouzročiti ozbiljne respiratorne probleme. Tehnologija Steam+ koja se nalazi u određenim LG-evim perilicama rublja učinkovito uklanja grinje i druge alergene iz rublja jer ima sposobnost sterilizacije 99,9% njih. Steam+ koristi snagu prirodne čiste pare za ispiranje tekstila umjesto kemikalija, što je posebno važno kod pranja odjeće za bebe i svih osoba s osjetljivom kožom. Uz to, nježni prodor vodene pare značajno smanjuje nabore.

LG-evi hladnjaci čuvaju svježinu hrane


Pravilna i uravnotežena prehrana tijekom života doprinosi dobrom zdravlju, a upravo su hladnjaci središnje mjesto u kuhinji koji unapređuju kulinarsko iskustvo i održavaju higijenu namirnica. Važno je izabrati model koji čuva svježinu i nutritivnu vrijednost namirnica kako bi one bile jestive i svježe što je dulje moguće. Upravo zbog toga, LG-evi hladnjaci dolaze s tehnologijom NatureFRESH™ koja čuva hranu svježom i prirodnom, što je omogućeno značajkama LINEAR Cooling™ i Door Cooling™ koje efikasno smanjuju fluktuaciju temperature, a upravo je ta fluktuacija glavni krivac za kvarenje hrane.

Svakako je bitno spomenuti kako se noviji modeli LG-evih hladnjaka mogu kontrolirati putem mobilnih telefona: putem besplatne aplikacije ThinQ. Tako primjerice možete biti sigurni da je u hladnjaku već podešena odgovarajuća temperatura kad se vratite kući iz nabavke. Na taj način hladnjaci postaju dio LG-evog pametnog doma u kojemu su svi uređaji povezani.Dišite zdravo uz LG-ev pročišćivač zraka koji uklanja čestice do PM 1,0


Kvaliteta zraka u domu je jako bitna, pogotovo sada kad zbog pandemije i hladnog vremena sve više boravimo u zatvorenom prostoru. Još jedan uređaj koji doprinosi zdravijem okruženju i oslanja se na LG-evu filozofiju „Diši zdravo“ je pročišćivači zraka LG PuriCare. LG-evi pročišćivači zraka pomažu u poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru, a uz to imaju elegantan i napredan dizajn. Uklanjaju čestice do PM 1,0 u punom krugu od 360° te tako svugdje u kući omogućavaju čisti zrak bez obzira gdje su postavljeni. Na taj način olakšavaju život svima koje muči astma ili imaju alergijske reakcije, a filter za dezodoriranje uklanja i mirise (poput hrane i dima), smoga i štetnih kemikalija u zraku.„LG je ponosan na svoju raznovrsnu liniju kućanskih aparata koji doprinose stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja pogotovo u ovim izazovnim vremenima u kojima se cijeli svijet našao“, poručio je Tomislav Antolović, voditelj ključnih kupaca u segmentu kućanskih aparata u LG-u Hrvatska. „U LG-u stalno radimo na tome da naši uređaji svakodnevni život korisnicima učine lakšim i ugodnijim, ali i zdravijim.“

Olakšajte si život uz 5 godina sigurnosti

LG osim inovativnih rješenja za poboljšanje života korisnika vodi računa i o kvaliteti svojih uređaja pa je zbog toga uveo novu ekskluzivnu promociju 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja. Više informacija je dostupno ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju