Mila Kunis krasi naslovnicu novog broja magazina Glamour. Upravo je naslovnica na kojoj se Mila navodno pojavljuje bez trunke šminke izazvala raspravu na društvenim mrežama

Trendu pokazivanja lica bez šminke na naslovnicama pridružila se i Mila Kunis. Glumica je snimanje za Glamour magazin odradila bez trunke make upa. Tako barem tvrdi ona i ekipa magazina, ali u to ne vjeruju čak ni njezini najveći obožavatelji.

Razlog za to je činjenica da se glumica često u javnosti može vidjeti bez šminke, ali tada ipak izgleda drugačije nego na naslovnici.

 

A photo posted by E! Online UK (@eonlineuk) on

Ovo je smiješno. Volim Milu baš zbog toga što se nikada nije sramila svog lica. U medijima se često mogu vidjeti njezine fotografije s podočnjacima i prištićima. Čemu onda priča o licu bez šminke kada je očito da je puderom prekrila i podočnjake i prištiće pa sve dodatno zagladila Photoshopom, napisala je jedna obožavateljica na Instagramu.

Druga je pak ponudila malu analizu make upa na Milinom licu: ‘Prijevara. Svatko tko se imalo razumije u šminku vidi da na licu ima pudera, malo je osjenčano, obrve su popunjene i usne su dorađene u ‘nude’ nijansi.’

 

A photo posted by Glamour Magazine (@glamourmag) on

Sramite se. Rušenje barijera i standarda ljepote skidanjem šminke je sjajno, ali retuširanje nas opet vraća korak unazad, jedan je od komentara na Facebooku.

Mila je dodatno zakomplicirala situaciju jer je u ovom intervjuu digla glas protiv pretjerane upotrebe Photoshopa, ali priznala da ipak odobrava malo retuširanja.

Mrzim Photoshop. Jednom sam bila na snimanju za kompaniju koja je toliko izmanipulirala moju fotografiju da sam pomislila kako to više nisam ja. U čemu je poanta? Želite moje ime, ali onda želite novu verziju mene. E sad, želim li ponekad da mi malo srede natečene oči? Da. Ali želim li da mi izduže noge, stanje struk, dodaju obline? Ne, izjavila je.

Upravo je ova izjava razočarala obožavatelje. Oni smatraju da bi trebala biti primjer mladim djevojkama i uistinu pokazati lice bez šminke, a ako to ipak ne želi onda ne bi u svijet trebala slati lažnu i retuširanu sliku svog izgleda i uvjeravati ih da je stvarna.

Ne nosim šminku. Ne perem kosu svaki dan. Svaka čast ženama koje se svako jutro ustanu 30 ili 40 minuta ranije kako bi stavile tuša za oči. Mislim da je to lijepo. Ja jednostavno nisam taj tip osobe. Zato je bilo sjajno doći na snimanje na kojem mi je vizažistica stavila kremu za lice i poslala me fotografu. Pomislila sam kako to definitivno olakšava život, zaključila je Mila.

Mislite li da je Mila našminkana na ovoj fotografiji?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju