U kulinarskom showu Skuhaj priče svoje kuhaču u ruci drži šestogodišnja Loli, a Alina, Dora, Toma i Vito su njezini vjerni partneri koji znaju što djeca obožavaju jesti.

U drugoj epizodi kulinarskog showa Skuhaj priče svoje petero djece zavirilo je u knjigu najdražih dječjih recepata – personaliziranu pričo-kuharicu. Kuharica koja može sadržavati i lik te ime vašeg djeteta sadrži sve recepte koje su odabrala djeca i koje djeca pripremaju u ovom showu uz asistenciju Maria Petrekovića.

Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Foto: Nova Studio

U ovoj epizodi djeca pripremaju kolač pod nazivom Klementinko Mramorčići. Prije izrade slasnog kolača, Mario Petreković djeci zadaje izazov. Djeca rado prihvaćaju izazov u kojem moraju do radnog stola u kuhinji donijeti klementine prije nego one nestanu bez osvježavajućeg soka, koji i je glavni sastojak ovog deserta.

Njihov izazov, ali i urnebesnu zabavu u pripremi ovog kolača prate kamere koje su zabilježile i zanimljive trenutke iza kulisa. Kako djeca kuhaju i kako je kolač uspio pogledajte na Lidlovom Youtube kanalu.

Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Foto: Nova Studio

Lidl Hrvatska u suradnji s Tvornicom snova izradio je jedinstvenu personaliziranu knjigu za djecu koju će Lidlovi kupci moći preuzeti besplatno uz sakupljanje bodova uz kupnju.

Personalizirana pričo-kuharica Personalizirana pričo-kuharica Foto: Nova Studio

Princip skupljanja bodova je jednostavan - svi oni koji u razdoblju od 24.10. do 31.12. u Lidlovim trgovinama potroše 150 kuna, dobit će jedan bod, a sa sakupljenih šest bodova dobit će bon za besplatnu personaliziranu pričo-kuharicu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju