Nakon što je blagdan Sv. Nikole na Novoj TV protekao u radosti i dječjem smijehu, Nova TV odlučila je darovima razveseliti i male korisnike udruge Civitas iz Zagreba. Mališane su razveselili naše TV zvijezde Ana Stunić i Mia Kovačić

Svi su programi Civitasa za korisnike potpuno besplatni, pa je svaka pomoć ovoj inicijativi neophodno potrebna

Programi Civitasa u najvećoj su mjeri usmjereni edukaciji o predstavljanju, prihvaćanju i razumijevanju važnosti Medijskog odgoja i njegove uloge u svim etapama odrastanja djece i mladeži.

U toj vrijednoj djelatnosti sudjeluju stručnjaci poput novinara, sociologa, psihologa, liječnika, pedagoga i pravnika, a od prvog dana u edukaciju su uključena djeca i mladi. Svi su programi Civitasa za korisnike potpuno besplatni, pa je svaka pomoć ovoj inicijativi neophodno potrebna.

Mališani su se posebno obradovali vidjevši da su im darove donijele dvije prave televizijske zvijezde Ana Stunić i Mia Kovačić koje su dočekali povicima 'Pazi, zid!'.

Na pitanje što najradije gledaju na Novoj, odgovorili su uglas 'Vijesti!', a potom 'Moj tata je bolji od tvog tate', 'Iron Kid' i 'Power rangers'. Dok su ih Ana i Mia darivale vrijednim darovima mališani su im uzvratili iskrenom dječjom radošću i osmjehom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju