Jedna od najmršavijih mama na svijetu je ponovo na dijeti. Angelina je odlučna u namjeri da izgubi obline na tijelu kako bi u novom filmu 'Salt' što više nalikovala muškarcu. Posljedica izgladnjivanja su umor i depresija zbog kojig glumica gubi živce

Angelina se bori s velikim umorom koji je uzrokovala dijeta kojom želi izgubiti obline koje joj smetaju na, po mnogima premršavom tijelu.

Angelina se bori s velikim umorom koji je uzrokovala dijeta kojom želi izgubiti obline koje joj smetaju na, po mnogima premršavom tijelu.

Tridesetrogodišnja glumica postavila si je cilj koji uključuje pridržavanje ekstremne dijete koja je bila popularna u Hollywoodu 2007. godine. Sve što smije unijeti u organizam je tekućina, a kruta hrana je strogo zabranjena.

Iako je Martha's Vineyard detoksikacijska dijeta imala mnoge poklonice među slavnim damama rijetko tko je uspio izdržati režim kojeg se potrebno pridržavati.

Angelina se prihvatila posla kako bi što prije izgubila obline koje joj smetaju zbog uloge u filmu 'Salt' u kojem glumi plaćenog ubojicu CIA-e, a kako bi sačuvala život mora se prerušiti u muškarca.

Zbog nedostataka energije sve joj je teže izvršavati obaveze na snimanju, i iako nije uspjela u svom planu da izdrži 21 dan, koliko dijeta traje, Angelina ne posustaje. Kao međuobroke je ubacila male zalogaje i proteinske shakeove koji bi joj trebali pomoći da izgura dan do kraja, no zbog svega je pala u depresiju.

Njezin partner s kojim odgaja šestero djece, Brad Pitt ne podupire njezinu odluku te smatra kako je dijeta nepotrebna i opasna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju