Već kultni dizajner cipela Christian Louboutin hrabro je prigovorio Barbie optužujući je za predebele gležnjeve. No, unatoč tome pridružio se proslavi rođendana kultne lutkice

Francuski dizajner cipela Christina Louboutin poznat po štiklama od 14 centimetara,  uključio se u obilježavanje 50. godišnjice ikonografske lutke Barbie dizajnirajući cipele inspirirane prepoznatljivo ružičastom bojom Barbie Pantone 219.

Jednako tako, dizajnirao je i tri lutkice Barbie koje će biti zapakirane u kutije za cipele. Jedna od njih bit će safari Barbie, druga je dizajnirana kao kradljivica dragulja, a treća lutka inspirirana je filmskim festivalom u Cannesu. No, dizajner je Barbiki ipak uspio pronaći jednu manu.

Njegove će pink cipele za odrasle imati premijeru na njujorškom Tjednu mode u veljači

‘Totalno su luckaste te čak imaju svoje posebne kutijice za svoje cipele. No, Louboutin smatra da postojeće Barbie lutkice imaju predebele gležnjeve’ otkrila je dizajnerova glasnogovornica.

Njegove će pink cipele za odrasle imati premijeru na njujorškom Tjednu mode u veljači, a njihova očekivana cijena je oko 6,000 kuna.

‘Barbie ima sjajne cipele jer svaka djevojčica treba imati fantastične cipele. Mislim da sam i sam oduvijek imaju jednu žensku stranu koja je voljela tu lutkicu’ priznao je Louboutin.

Poznate cipele s crvenim potplatima obavezan su dio imidža Victorije Beckham, Nicole Kidman, Katie Holmes te čak malene Suri Cruise.

U novom filmskom nastavku ‘Seks i grada’ čak je i Sarah Jessica Parker, odnosno Carrie zamijenila je svoje voljene Manolice jednako ubojitim Louboutinkama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju