Barbi će danas puhnuti u 50 svjećica na torti. Bez obzira na bore, opuštenu kožu i višak kilograma s kojima se bore mnoge žene u njezinim godinama, ona i dalje uspjeva izgledati besprijekorno. Pa, sretan ti rođendan Barbie!

Barbi je još uvijek na samom vrhu ženskih ikona u svijetu. Odličan izgled može pripisati brojci od 50 tisuća makeowera koliko ih je doživjela od trenutka kada je nastala 1959. godine.

Originalna Barbie lutka je plavuša s crvenim usnama i očima naglašenim crnim tušem. Taj izgled joj je donio veliku popularnost, a to govori i podatak da su majke i djevojčice širom svijeta radije kupovale lutku s plavom kosom od brineta.

Barbie slavi pedeseti rođendan!

Bizaran nakit od dijelova Barbie lutke

Kako bi Barbie uvijek blistala brine tim od 25 dizajnera i marketinških stručnjaka koji posjećuju modne revije i upoznati su s promjenama u modnom svijetu te ih primjenjuju na najdražu lutku svih vremena.

Ipak, Barbi je najdraža igračka mnogim djevojčicama, a one vole da njihova lutka ima dugu plavu kosu te da je odjevena poput vile.

A kako se Barbie priprema za godine koje dolaze? Poput prave zvijezde i ona će imatl liniju svojih kozmetičkih proizvoda namjenjenih djevojčicama i starijim obožavateljicama, a velika dizajnerska imena pobrinula se da zablista u najljepšim haljinama. Sigurni smo kako će jednako lijepa proslaviti i 100-ti rođendan!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju