Pop zvijezda koja je poznata po svom glasu, no i oblinama priznala je kako joj se ne sviđaju mršave žene te naglasila koliko voli svoje obline. Beyonce smatra kako žena mora imati 'malo mesa' na pravim mjestima

Pjevačica koja je svoju turneju započela koncertom u Zagrebu priznala je kako na sebi najviše voli 'malo više mesa' na pravim mjestima te da su joj najseksepilnije žene koje izgledaju kao da uopće ne vježbaju.

'Kada provodite puno vremena u teretani, onda tako i izgledate', rekla je Beyonce i dodala kako se sama najbolje osjeća kada nije previše mršava, već lagano zaobljena.

'Vjerujem da je svaka žena drugačija i da joj najbolje pristaje izgled koji joj je priroda podarila. Svatko od nas ima svoju idealnu težinu i baš ta je ona koja nam najbolje pristaje', tvrdi Beyonce.

Beyonce koja je u top formi od početka turneje 'I Am...' rekla je kako nikada nije bila premršava jer ne želi izgledati neprirodno.

'Važno je osjećati se kao žena i izgledati tako', bila je jasna pjevačica koja je naglasila kako i ona, da bi zadržala svoju idealnu težinu, ponekad mora uložiti velike napore.

Kako bi žena zadržala dobru liniju mora se žrtvovati, no to rade svi i gotovo nitko nije iznimka, a Beyonce je i sama potvrdila kako ne može jesti što god poželi i ne vježbati jer su posljedice vidljive vrlo brzo. No , nije potrebno pretjerivati.

Beyonce je otkrila da se nakon koncerta u backstageu najradije počasti piletinom s roštilja začinjenom crnim paprom i češnjakom.

Pjevačica je priznala i kako će nakon završetka turneje najvjerojatnije uzeti dvogodišnju pauzu.

'Promijenili su mi se neki prioriteti u životu, a smatram da sam naporno radila te da si sada mogu uzeti neko vrijeme slobodno', rekla je Beyonce. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju