Problematična glumica koaj je neko vrijeme provela na psihijatarskom liječenju radi punom parom. Uz projekt s Ashtonom Kutcherom snima i seriju 'Beautiful Life', a na snimanje redovno dolazi bez šminke pa je meta paparazza koji žele pokazati kako i zvijezde imaju loše dane

I zvijezde imaju pravo na loš dan, no takav dan obično zabilježi kamera. To se dogodilo i Mischi Barton koju su paparazzi uhvatili na putu do seta na kojem se snima serija 'Beautiful Life' u kojoj Mischa glumi uz Elle McPherson.

Mischa je na snimanje stigla bez šminke, no ubrzo je doživjela pravu transformaciju. Spretne ruke vizažista su u kratko vrijeme Mischu iz ružnog paćeta pretvorili u labudicu.

Mischa koja je ranije ove godine provela neko vrijeme na psihijatarskom liječenju rekla je kako je glavni razlog njezinog zadržavanja u bolnici operacija umnjaka koja je krenula po zlu.

Mischa Barton: Ne bih promijenila ništa na svom tijelu

Dvadesete protiv seksi četrdesetih!

'Uz operaciju zuba koja nije završila dobro, mnoge stvari su krenule po zlu. Rekla sam kako želim umrijeti od bolova i odmah su me zadržali na promatranju', pojasnila je Mischa.

Problemi su iza nje, a u posljednje vrijeme ova problematična zvijezda vodi miran život.

'Ljudi su uvjereni kako slavne osobe imaju savršeni život, no to je daleko od istine', rekla je glumica.