Problematična glumica koaj je neko vrijeme provela na psihijatarskom liječenju radi punom parom. Uz projekt s Ashtonom Kutcherom snima i seriju 'Beautiful Life', a na snimanje redovno dolazi bez šminke pa je meta paparazza koji žele pokazati kako i zvijezde imaju loše dane

I zvijezde imaju pravo na loš dan, no takav dan obično zabilježi kamera. To se dogodilo i Mischi Barton koju su paparazzi uhvatili na putu do seta na kojem se snima serija 'Beautiful Life' u kojoj Mischa glumi uz Elle McPherson.

Mischa je na snimanje stigla bez šminke, no ubrzo je doživjela pravu transformaciju. Spretne ruke vizažista su u kratko vrijeme Mischu iz ružnog paćeta pretvorili u labudicu.

Mischa koja je ranije ove godine provela neko vrijeme na psihijatarskom liječenju rekla je kako je glavni razlog njezinog zadržavanja u bolnici operacija umnjaka koja je krenula po zlu.

Mischa Barton: Ne bih promijenila ništa na svom tijelu

Dvadesete protiv seksi četrdesetih!

'Uz operaciju zuba koja nije završila dobro, mnoge stvari su krenule po zlu. Rekla sam kako želim umrijeti od bolova i odmah su me zadržali na promatranju', pojasnila je Mischa.

Problemi su iza nje, a u posljednje vrijeme ova problematična zvijezda vodi miran život.

'Ljudi su uvjereni kako slavne osobe imaju savršeni život, no to je daleko od istine', rekla je glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju