Jeste li čuli za cvjetnu terapiju? Dakako, riječ je o običnom vrtlarenju, no kako je riječ o Hollywoodu i strasti za novim trendovima, onda ta oduvijek poznata terapija odjednom dobiva novo ime i dublje značenje. Osobito ako je pobornica Britney Spears

Poznato je da vrtlarenje opušta i smiruje, no kada sađenju i presađivanju biljaka dodate nekoliko savjeta za samopomoć, te pronađete dovoljno povodljivu zvijezdu kao protagonisticu, rezultat je cvjetna terapiju koju provodi Britney Spears.

Britney proučava literaturu koja se bavi spiritualnim aspektom vrtlarenja, a najdraže su joj knjige američkog lifestyle gura Jacka Canfielda.

Po princeza koja je za sobom ostavila nekoliko živčanih slomova i poprilično loše razdoblje depresije, postala je poklonica cvjetne terapije koja se zasniva na hortikulturi.

Britney proučava literaturu koja se bavi spiritualnim aspektom vrtlarenja, a najdraža knjiga joj je 'Chicken Soup For The Gardener’s Soul' američkog lifestyle gura Jacka Canfielda.

Njezini prijatelji tvrde kako je pjevačica isprobala gotovo sve postojeće metode i terapije kako bi što prije povratila stabilnost.

Tako se neko vrijeme bavila jogom, posjećivala je brojne terapeute koji se bave različitim specifičnim granama, eksperimentirala je s misticizmom, no na ničemu se nije zadržala predugo.

Ovoga je puta drugačije, jer se doista posvetila proučavanju bilja, vrtlarenju i utjecaju prirode na psihofizičko stanje.

Britney se stoga u pauzama svoje turneje uvijek vraća u kalifornijski dom i posvećuje vrtlarenju. Njezin vrt koji je sama stvorila izgleda prekrasno, a biljke za sada odlično uspijevaju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju